Odesláno 10. října 2011 13 let Zdravím, chci se Vás zeptat na Vaší zkušenost s UPC internetem. Teď první měsíc používám internet ud UPC, paušál Fiber 60 (60Mbit down/6Mbit up) a potýkám se s problémy. Z modemu mám vytaženej kabel do wifi routeru (Tenda W311R+), z něj natvrdo kabelem jeden stolní PC + přes wifi další 3 notebooky. Dle serveru Speedtest mám rychlost na stolním PC +/- 50Mbit/s, ale teď mám už po 5ti testech na notebooku připojeném přes wifi rychlost +/- 1Mbit/s. Máte s tím někdo taky takový problémy? Předtím jsem měl providera Fastport a se stejným routerem naprostá spokojenost, jen co přejdu k UPC, tak mám problémy. Díky moc za info.
Odesláno 10. října 2011 13 let Toto bude problém spíše routeru než UPC Nezapnul si soused wifi na stejném kanále? Zkusil bych router ještě vyresetovat a nastavit od začátku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. října 2011 13 let přesně.odzkoušeno plno routru a max přes wifi 25mbit debata zde http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PD ... DFFF9.html
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.