Přejít na obsah

Kombi Komfort a nový "základní" modem.


Návštěvník petrsms

Doporučené příspěvky

Díky za odpověď, já právě ten wifi modem od UPC kupovat nechci a ani na nej nemám finanční prostředky. Jednak netuším, co si na tom modelu nesmím sám nastavovat, a leží mi tu dva stejné wl500gpv2, přičemž převážně používáme pouze LAN. V budoucnu plánuju zakoupení nějakého nového gigabitového routeru, ale do té doby bych nastavení z těchto důvodů nerad měnil. Ten Cisco 3208 je již spolehlivěší, než býval před těmi dvěma roky, nebo mám očekávat problémy?

 

Díky

Jenda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem nevěděl, protože na stránkách UPC už jsou k pronájmu nebo odkupu jen ta Cisca. Tak to bych mohl doufat znovu v nějakou Motorolu :D Mimochodem, u toho wifi modemu si mohu nastavit třeba přístupové heslo pro wifi sám, nebo mi do toho bude UPC taky zasahovat?

 

Díky

Jenda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník robo

Znami ma tez UPC, konkretne Fiber Power 60. V soucastnosti ma router Zyxel. Pri nastavovani QoS, prideleni rychlostu lan portum, jsem zjistyil ze v souctu nezvladne propustit vic jak 40Mb. Po konzultaci se zyxel vic neumi. Rozhodl jsem se zakoupit jiny router s wifi. A to Asus RT-N16. Mate nekdo tento router? Jak je spolehlivy. Zvladne i mozny Fiber Power 120 ? Hledam router ktery by zvladl, nebo se priblizil rychlosti tech 120Mb. Do budoucna. A co IPv6. Koukal jsem i na ten Wi-Fi modem od UPC, CISCO EPC3925. Roter s wifi to je, jen netusim jestli je mozne pridelit rychlost lan portum. Jeden si rad neco sosne a zbytek ma smulu. Prosim o radu, jaky router zakoupit. Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník robo

Dival jsem se na trubku kde je video jak funguje QoS u TP-Link 4300. Myslim ze to i pochopim jak na to. Koupil jsem Asus RT-N16, info o tom TP-LINKu se se ke me dostala pozdeji. Nepovedlo se mi korektne rozchodit QoS Bandwidth Management. K nejake zmene v rychlosti dochazelo ale nepochopil jsem pricinu, zavislost na hodnotach. Firmware jsem pouzil predposledni. Posledni je beta. Coz by mohlo ale nemuselo znamenat nekde nejaky bug. Cele odpoledne jsem se s tim otravoval. Ale marne. Volal jsem na podporu Asus a tam mi bylo receno ze tu funkci co hledam onen router neumi. Coz si myslim ze kecal. Jak jsem uz napsal, k nejake korekci rychlosti dochazi ale jak presne na to, nevim. Pokud s tim nehnu, tak asi pujde zpet do obchodu, a zkusim ten TP-Link.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...