Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Allnei:

jestli chces, napis mi na mail, poslu ti ten beta firmware co mi poslali z centraly Asusu k vyzkouseni. Treba ti pomuze - je to urcite posun k lepsimu proti oficilanim firmwarum. Rozhodne se taky obrat na podporu Asusu, at maji chytre hlavy z Taiwanu nad cim spekulovat ...

Odesláno

Oranžová ... 100 Mb port

Zelená ... 1 Gb port

Semtam se ještě dodá nějaká Motorola (typ už neznám), ta ale pustí "jenom" 4 DL kanály a UBEE, který jsem ještě nedržel v ruce, ale podle zdejších zkušeností to bude asi pěkný šmejd. Nebo máš ještě možnost vzít wifi modem Cisco 3925

Odesláno

Motorola, 4 kanály a 120Mb OK.

Odesláno

Diky za vysvetleni Mr.Disaster.

Asi ted pozadam UPC o tu Motorolu. Nez jsem presel na Fiberpower 60, mel jsem 25 MBit pripojeni prave s modemem Motorola a vse slapalo bez problemu ... a pokud beha bez problemu na 120 Mbitech se 4 kanaly, tak to snad nebude takovy problem ...

Odesláno

120 Mb jede na čtyřech kanálech v pohodě, akorát v budoucnosti při dalším navyšování rychlostí už to nebude stačit. Na druhou stranu, kdo potřebuje tak rychlý internet :D

Ten modem je Motorola SBV6120 ale např. u nás na pobočce není skladem ani jeden kus už půl roku, Lica nám vozí jenom Cisco 3208. Možná to u tebe bude jinak.

Odesláno

To navyšování nebude tak rychlý. A i kdyby ano, tak se modem prostě vymění.

Odesláno

...na náklady klienta :lol: teď by se mělo začít něco dělat s tim uploadem, dyť takhle to dál nejde :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Kdyz to pujde zkus ten Ubee, sice jsou tu na nej nadavky, ze nema webove rozhrani, ale zase funguje, na rozdil od Cisca, na ktery tu nadava kazdy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
...na náklady klienta :lol: teď by se mělo začít něco dělat s tim uploadem, dyť takhle to dál nejde :?

Všechno je na náklady klienta a záleží jenom na klientovi samotném, jestli mu daná nabídka vyhovuje a akceptuje ji nebo jde o dům dál :-)

Odesláno

Tak zdá se že beta Firmware od Asusu pomohl. Zatím 4 dny bez výpadku a router drží

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague