Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím...

Zajímalo by mě, jak jste na tom vy. Kdy máte od nich fakturu ve schránce? Mě osobně už několikátý měsíc chodí 12.dne v měsíci , datum vystavení je prvního v měsíci, ale asi se jim moc nechtělo na poštu tak to odesílají 11. dne v měsíci, no a splatnost je do patnáctého. Myslím, že mít tři dny na splacení faktury je drzost. A protože měsíčně nemám stejnou částku (telefon), tak ji nemohu poslat dřív. A co vy?

Odesláno

1) Fakturu si nechávám posílat elektronicky, takže mi chodí proměnlivě 1. - 7. dne v měsíci.

Nevím jak papírové, ale elektronické vyúčtování je včetně podrobného telefoního výpisu zdarma.

2) Faktury platím v https://eshop.upc.cz/ platební kartou. Už se mi taky stalo, že jsem na to zapomněl, a nic se nedělo, v další faktuře bylo připočteno bez pokuty, takže jsem to hned splatil.

To mne vede k tomu, že klidně můžete zaplatit paušál a telefon potom doplatíte v další faktuře - oni se s tím na účtárně nějak poperou.

Neberu to jako standardní, ale jednou za čas to tak určitě jde.

Odesláno

Taktéž mi chodí faktura na email. Většinou 2 v měsíci. Nejpozději 6 v měsíci ( červen 2011 ).

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague