Návštěvník medvidek88 Odesláno 13. října 2011 Sdílet Odesláno 13. října 2011 Chci se zeptat, chystám se pořídit NAS server kterej má v sobě i webovj server, FTP atd. Chci se zeptat, jestli jsou nějaké problémy co se týká strany UPC a jejich modemu. Mam od nich F50 a k tomu modem EVM 3200. Jsou porty automaticky přesměrovávány, nebo se do něj nějak musím dostat a nastavit si je. Jde mi hlavně o 80 a 21. Na svym routeru ASUS 520GU si to už pak nastavim, jedná se mi o tem modem. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 13. října 2011 Sdílet Odesláno 13. října 2011 Modem mi standardně vše co potřebuji pouští. Nám NAS od Synology. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník medvidek88 Odesláno 13. října 2011 Sdílet Odesláno 13. října 2011 Ha, díky, že sem na tebe narazil Já plánuju koupi Synology DS211j, tak sem před koupí chtěl vědět, jestli budu hodně bojovat. Každopádně zprávou si mě potěšil Jedeš přes no-ip, nebo máš veřejnouIP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 13. října 2011 Sdílet Odesláno 13. října 2011 Všichni máme veřejnou IP. Já mám, ale jen dynamickou platit za pevnou 200 měsíčně mi přijde zbytečné. Ta se mění velmi zřídka, a navíc si na nějaké pevné místo na Internetu kopíruju automaticky svoji ověřenou IP adresu. Když jsem mimo, podívám se na co se změnila a funguji dál. BTW: nechci rozpoutávat flame, ale já bych do varianty "j" nešel. Znám několik lidí co ji mají a je pomalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. října 2011 Sdílet Odesláno 14. října 2011 Mam od nich F50 a k tomu modem EVM 3200. měl bys přejít na fiber power 60, je rychlejší a levnější, navíc je v ceně 80+ tv stanic Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Zdravím, mám internet od UPC 30M a televize a potřebuji mít přístup z internetu na ip kameru, klidně na portu 80. Mám modem motorola a k němu připojený router msi, ten získá wan ip adresu kterou vidím na internetu, takže když do něj nastavím ip adresu ip kamery a portu 80 mělo by vše fungovat. Nebo to může mít UPC blokované. Díky za info, kdyby někdo nechápal dotaz, rád upřesním Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Port 80 blokovaný není, to by ti nejel prakticky celý internet. Jenom je otázkou, jestli ta kamera skutečně pracuje na portu 80? Pokud ano, tak ani žádné extra nastavení v routeru dělat nemusíš (to se dělá jenom v případě specifických portů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Melo by to jet vpohode i na jinem portu, ale musis pocitat s tim ze zakladni IP adresa od UPC je dynamicka, takze se muze zmenit, i kdyz v pripade trvale pripojeneho routeru by se to melo dit jen cas od casu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 3. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Shadow walker: a neni nahodou potreba na routeru nastavit Port Forwarding s portem 80 a IP kamery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Ne ne, port forwarding mám nastavený, volal jsem do UPC a tam řekli, že porty jsou povoly tak zkoumám zda ještě nebude v routeru nějaký firewall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.