Návštěvník milan.karvina Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 Chci se zeptat. Mám od UPC internet 60 Mb/s a modem CISCO EPC3212. Tento modem mám zapojenej do routeru TP-LINK TL-WR743ND a rychlost je maximálně 6 Mb/s. Čím toto může být ? Když sem volal na linku UPC, řekli mi, že vidé ztrátavost na modemu, ale když jej zapojím na přímo do PC, mám kolem +/- 50 Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 A to zousis pres LAN, nebo pres WIFI ? Zkus resetovat router. Jinak ja mam take tento router a slape vpohode. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 pokud máš mít 60 Mb/s a rychlost při zapojení přímo do kompu kolísá kolem 50 Mb/s, nějaká ztrátovost tam evidentně je... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 všechno jede přes LAN, nyní už je rychlost jen 2 MB/s. Už nevím, co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 A reset routeru nepomohl ? Mozna v nem mas neco spatne nastaveno. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 Na modemu i routeru sem prováděl restart nejméně 20x a stejné pořád. V nastavení routeru ? A co by tak mohlo být špatně ? Je to továrně nastavené. Dělá mi to jak na tom TP-LINKU tak na Sweexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 Tady je nastavení mého routeru : http://screenshot.cz/QNIVI/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 Zkusil bych tam nahrat novejsi firmware, ja tam mam sice ten stejny co ty a jede vpohode, ale radeji ho zkus: http://www.tp-link.com/en/support/downl ... TL-WR743ND Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 15. října 2011 Sdílet Odesláno 15. října 2011 Zkusil jsem, nepomohlo. No uvidíme, co mi s tím technik udělá v úterý. Jestli začne zase pohádku o koncovkách nebo koaxiálním kabelu tak ať si mě nepřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 16. října 2011 Sdílet Odesláno 16. října 2011 PROBLÉM JE VYŘEŠEN ! Pohrál sem si s tím a napadlo mě odpojit účastnickou zásuvku a přívod kabelovky zapojit přímo do modemu. Paráda ! Rychlost dokonce více než 60 Mb/s. Takže všem se stejným problém radím toto udělat a zavolat technika na odbornou výměnu účastnické zásuvky UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.