Návštěvník Weiny Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Zdarec chlapi, si to sem moc nepatří, ale ať dělám co dělám, ten super rychlý net (60Mbit skrze ED3 modem) mi jede jen na počítačích připojených k routeru kabelem, notebook Acer Aspire 1410 se skrze wifi na víc jak 10Mbit nedostane. Jak router (TP-LINK TL-WR1043ND) tak wifina na noťasu jsou n-kové, což by dle popisu mělo být až 270 Mbps, ale není to ani 10. Netuší někdo co s tím? Je to škoda. Začáná mě mrzet, že jsem nevzal ten Wifi ED3 modem. Jestli by to tedy k něčemu bylo, kolik máte přenosové rychlosti na noťasích Vy? Měřím zde: http://schema.mistral.cz/speed/ Ale sedí to i s jinými měřáky. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 tohle je pěkně nepřesnej měřák šup na speedtest.net do brna a hlavně v routeru vypni upnp... jinak 802.11n má maximální přenosovou rychlost 300 Mb/s, což představuje 150 Mb/s pro stahování a 150 Mb/s pro odesílání... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 přes wifi část nedostaneš více jak 25mb. bohužel odzkoušeno,důvod,nejasný viz debate o problému http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PD ... DFFF9.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 záleží na vzdálenosti a překážkách... http://www.thinkcomputers.org/tp-link-t ... -review/4/ Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 dva metry od routru wifi. Odzkoušeno 3 druhy po dvou stejných typech.Všechny měly tři antény a max 25mbit.paradox že dlink 600 s jednou antenou přes wifi modul 60mbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník michalpuk Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mam stejny router a net 120mb a kdyz polozim notebook hned vedle routeru tak to jede tech 100mb max, pres 2 tluste cihlove zdi mam kolem 25mb, docela to kolisa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 s DD-WRT firmwarem je to stejný? ke stažení po zadání typu zařízení tady: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mám podobný problém. Internet jede při připojení do PC napřímo (LAN) 60/6. V okamžiku kdy to připojím přes router ZyXEL NBG-419N spadne rychlost v PC na cca. 30/6. V ntb rychlost totožná, 30/6. Poradí někdo nebo je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Weiny Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 Tak jsem postavil noťas vedle TP-linku a dokázal 30Mbit. Místo 60. Když zajdu za stěnu, je to 10Mbit. Pročetl jsem hodně diskuzí a nikdo nedokáže poradit, je to prý ztrátou routeru. Ale nikdo neporadil nějaký, který by to zvládl na plný knedlík. Ještě zkusím jeden pokus, s vypnutým šifrováním. Ale je to špatné, na co je celé n-ko, když to v praxi nikomu nefunguje? Všecko kecy a finty na zákazníky, aby kupovali novější routery a síťovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 souhlasím,taky jsem se nechal ukecat a prd. zlatý odzkoušený wifi routr je dlink dir-600 přes wifi přes 60mb v ppohodě. jen není 1gb lan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.