Návštěvník HanysR Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 N Routery 700 Mbit??? Tak to asi těžko. Nejnovější revize mají tuším teoretických 450 Mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mike Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/r ... harts/view Tak sem se mylyl ne 700 ale 800mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 To je ale propustnost do LAN portů ne WIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 No dobře ale tohle je rychlost na kterou se dostaneš z WAN do Ethernetu a ne že to pojede vzduchem. To je zásadní rozdíl. Téměř gigabit vzduchem, to určitě ne. Já mám D-Link 825 a nepřenese mi 100 Mbit Internet tak asi tak. Proto zkusím něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Jste mne předběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mike Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Netusil sem ze se tady mluvi o WIFI to samozdrejme vim ze to nepofrci takovou rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Netušil? Ale sám jste odpovídal se specifikací "N". A řešíme tu zdi, pásma 2,4GHz a 5GHz..... To nic, asi si půjdu číst knížku od strany č. 48. Začátek je stejně o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mike Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Presne tak zminil sem se o specifikace N protoze sem jsi nemyslel ze G specifikace routery maji gigabitove porty. Musim rict ze sem je nevydel ale zase sem to dukladne nehledal. Proto sem souvysl N specifikace z 1000mbit. Pokud jsou G specifikace routery ktery maji Gigabitove porty nevys nahodou ktery to jsou? Asi nebudou tak drahe jak N specifikace a usetrim protoze nepotrebuju wifi aby byla nejak rychla kdys se to pouziva jen pro mobile u nas doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Tak znova. Zkráceně specifikace b, g, n se týkají IEEE 802.11. Hodně jednoduše b = 11 Mbit/s , g = 54 Mbit/s a n = 600 Mbit/s, s ethernetem (krouceným 4 párem) nemají nic společného. To N je nyní běžně v rychlosti 150 Mbit/s lepší mají 300 Mbit/s. Všechno to jsou papírové hodnoty. Kabely se označují Cat 5, Cat 5e, Cat 6 apod. Porty: FE fast ethernet 100Base-T Ethernet s rychlostí 100 Mbit/s GE giga ethernet 1000Base-T Ethernet s rychlostí 1000 Mbit/s Ale to bych tu mohl psát Wikipedii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mike Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 To je hezky ale toho jsem jsi vse vedomej. Ale me zajima jestli jsou G 54mbit routery ktery maji gigabitove porty? Jestli o nektery vys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.