Návštěvník kudlajz Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Zdravím. Bydlíme s kamarády na bytě v Brně-Králově Poli a tak jsme si pořídili internet od UPC 25 MBit/s. Máme k tomu tenhle modem Motorola SurfBoard SB5101, který je připojený na wifi TP-Link router. Problém je takový, že když např. někdo něco stahuje, dejme tomu z torrentu, nebo i třeba jen prohlížíme web, tak modem zamrzne a musí být resetován vytažením ze zásuvky. Psal jsem na UPC, napsali mi, že testovali tu linku a že je v pořádku a kdyby to zas vypadlo, že mám hned volat, nicméně jsem si jist, že tam nic neuvidí. Jinak v torrent klientu máme nastaveno max 50 připojení, což myslím by měl zvládnout každý modem. Výpadky jsou tak 2 až 3 denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Dobrý den, když odpojíte router a připojíte napřímo jeden PC dělá to také? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kudlajz Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 To nevím, nezkoušel jsem, není kdy, jelikož chtějí mít všichni dostupné připojení. Ale až budu sám, zkusím. Mimochodem, nejste náhodou z HusitaMU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Na Husitě jsem skoro nepůsobil. Ale na CisMu jsem nějaký čas hrál a GMkoval. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kudlajz Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Jo, na Cisu sem hrával .. určitě znáš Zoola a babulenku, jsme rodina No, jinak s tím modemem teda nevím no, pak už jedině vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Žoulu i Babulku znám osobně Pokud to bude způsobovatmodem, tak tam asi nahnat technika =) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.