Odesláno 18. ledna 2020 5 let Zdravím. Dnes jsem si chtěl zapnout STB Kaon (malej) a koukám, že nesvítí ani hodiny, přitom je stále v zásuvce. Vypojím, mačkám, nic 😞 Myslíte, že je mrtvej a mám ho vyhodit (mám odkoupený mimo záruku), nebo to může být jíný - ale nevím jaký jiný problém? Prodává UPC ještě malé Kaony, nebo si ho mám spíš pronajmout a počkat na VF STB? Díky Petr 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 18. ledna 2020 5 let Taková porucha vypadá na mrtvý zdroj uvnitř boxu. Pronajal bych ho a čekal, s čím přijde VF.
Odesláno 18. ledna 2020 5 let Tento box má pokud vím externí napájecí zdroj, zkus ho vyměnit a uvidíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. ledna 2020 5 let @Trabi Od nového roku se neprodává, jen pronajímá. Počkal bych si na nový box od Vodafonu. Ještě můžete zkusit vzít zdroj z pronajatého a propojit ho s odkoupeným, zda to nebude jen tím. Pak byste vrátil pronajatý bez napájecího zdroje a zaplatil 200Kč. Popřípadě vidím, že jste z Nuslí, asi bych Vám mohl půjčit můj zdroj na vyzkoušení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. ledna 2020 5 let Autor Diky moc, odpoledne jsem domluvil technika na odpoledne zitra, tak snad to bude jen zdroj..... Tak byl chciplej zdroj, technik vymenil - jeden podpis a je to 🙂 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.