tomus Odesláno 19. prosince 2011 Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Leda ze by ti UPC blokoval port na kterem tato sluzba jede, jinak nevim. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2012 Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Vida, to mě teda taky nenapadlo, nejdřív jsem měl tento modem taky napojený na starý Linksys WRT54G a svítilo to oranžově, poté co jsem router vyměnil za TP-Link TL-WR1043ND tak už bliká zeleně. Díky za poznatek mam taky router Linksys WRT54G, ale mne to vubec nefunguje, se starym to behalo, ale ted se pres nej vubec nedotanu na net, to jsem to mnel radeji nechat pri starym, tohle mne fakt nenapadlo a pekne mne to stve zkousel jsem routr restart, zkousel jsem ruzne nastaveni, ale nic nepomaha, ma nekdo pro mne radu jak to rozbehnou, je pro mne daleko dulezitejsi wifi po dome, nez ten novej rychlej modem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. prosince 2012 Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Hlavne to chce restart modemu. Prinejhorsim si objednej od UPC wifi modem, plati se za nej jen o 20 Kc vic mesicne a mas po problemu- Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Wifi modem od UPC bych taky potřeboval výměnou za kabelový a ani mi nevadí poplatek o 20,- Kč měsíčně vyšší, ale určitě se mi nechce platit přes 600,- Kč poplatek za výměnu. Už i z principu, že u UPC jsem hodně let stále jsem nabídku jen navyšoval a více navýšit už skoro nelze a když se v rodině dostavily potřeby rozšíření sítě právě o wifi (děti dorostly a potřeby se dostavily o potřebu přístupu na net od více uživatelů v rodině), tak buď musím ještě zvednout snad o poslední stupínek odběrovou nabídku nebo vypláznout přes 600,- Kč. za výměnu modemu, to se mi jako dlouholetému klientovi, řádně platícímu, opravdu nechce........ a proto taky uvažuji o wifi zařízení, ale ne od UPC !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 tak jim pošli výpověď a určitě se nějak dohodnete Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Tak si od UPC modem odkup, pak se 650 Kc neplati a jeste pak nebudes muset platit mesicni pronajem, modem je pak tvuj a az te to prestane bavit, muzes ho zase nekomu jeste prodat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. ledna 2013 Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Wifi modem od UPC bych taky potřeboval výměnou za kabelový a ani mi nevadí poplatek o 20,- Kč měsíčně vyšší, ale určitě se mi nechce platit přes 600,- Kč poplatek za výměnu. Už i z principu, že u UPC jsem hodně let stále jsem nabídku jen navyšoval a více navýšit už skoro nelze a když se v rodině dostavily potřeby rozšíření sítě právě o wifi (děti dorostly a potřeby se dostavily o potřebu přístupu na net od více uživatelů v rodině), tak buď musím ještě zvednout snad o poslední stupínek odběrovou nabídku nebo vypláznout přes 600,- Kč. za výměnu modemu, to se mi jako dlouholetému klientovi, řádně platícímu, opravdu nechce........ a proto taky uvažuji o wifi zařízení, ale ne od UPC !!! Pokud budete měnit ED3.0 modem za ED3.0 WiFi, tak se poplatek neplatí Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2013 Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Chtěl bych poděkovat uživateli (Marek-26) protože jeho informace o bezplatné výměně kabelového modemu za Wi-Fi modem (vše řady ED3) byla pravdivá a UPC ihned po žádosti během 3 dnů zprostředkovala výměnu. Takže ještě jednou děkuji za informaci a chválím i UPC za rychlé zpracování mého požadavku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. ledna 2013 Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Není zač přeji co nejvíce spokojenosti nejen s internetem od UPC Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.