Návštěvník HanysR Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak jsem měřil z příkazového řádku, ping kolem 650ms a Packet Loss 0% ! a následně na to v pingtest.net toto: Příkazový řádek není objektivní protože vše ostatní ukazuje obrovské ztráty paketů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 tobě to ukazuje ping 650? zajímavý... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 V příkazovém řádku mi to ukázalo ping 650ms jinak nikdy tak vysoký. Ale zase se ukázalo 0% Loss Už tomu nerozumím co je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Hurááááá! Tak jsem udělal tovární reset modemu a Packet Loss zmizely, zajímavé. Nyní: Akorát ta rychlost je bídná pořád: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 já v tom vidlákově taky o moc víc nenaměřim, co třeba zkusit brno? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Vidlákově? No teda Tak tady je teda Brno: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 no vidíš teď už jenom někde vyštrachat zbejvajících 43 Mb/s Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Tak už mi začíná dávat smysl,totální zpomalení je ve špičce(po 17 hod.)a o víkendech.Teď opět jenom nějakých 75- http://www.speedtest.net/result/1613431664.png Jak jim to mám ale dokázat,když mimo špičku to bude OK?Těžko sem přijede technik v 8 večer,nebo o víkendu?Má nějaký smysl jim poslat výsledky měření za poslední 2 měsíce,nebo si s tím vytřou něco? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Určitě máte možnost jim zaslat výsledky měření. S tím by problém být neměl. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 a technik by moh taky dorazit v čase 16-20... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.