Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Pokud je notes připojen přes wifinu, tak není divné že jsou naměřené hodnoty tak nízké - je to přes wifi normální. Pokud je připojen přímo z modemu, je to divné, ale jak UPC uvádí, průměrných 85Mbit/s je u tarifu 120Mbit v naprostém pořádku...

Odesláno

v pořádku to neni, nejspíš de o lokální problémy, internet Fiber Power 120 má jet rychlostí 125 Mb/s...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Podle sdělení UPC, garantují nějakých 66% rychlosti... Takže prý 80Mbit je v pořádku a nevzniká nárok na reklamaci služby... Já to netvrdím a také s tím nesouhlasím, ale já nejsem UPC

Viz toto vlákno a: viewtopic.php?f=8&t=3692#p52798

a odpověď někoho z UPC ve znění:

" Dle smluvních podmínek Vám garantujeme 66% rychlosti z tarifu, který odebíráte. V tomto případě rychlost 80Mb je vpořádku a rychlost se Vám v rozmezí 80Mb a 120Mb může pohybovat."
Odesláno

Musim rict, ze po zvyseni na 120Mbit, ci spise zrychleni valne vetsiny na 60/120 mi uz tedy vůbec internet nejede jak drive. O 10-14MB/s si mohu uz jen nechat zdat. Realna rychlost je tak 2MB-4MB/s :x

Odesláno

Tak jak to vypadá, UPC hromadně začala nabízet 60 a 120 Mbit/s a jejich síť na to není připravená, alespoň to tak vypadá v Kolíně.

Odesláno

Přesně tak, oni to i přiznali, že v Kolíně mají technický problém s optikou a že dělají na tom aby se to zlepšilo. Mají zde obrovské výpadky a nestabilitu připojení. Doufám že na tom opravdu dělají...

Odesláno
Tak jak to vypadá, UPC hromadně začala nabízet 60 a 120 Mbit/s a jejich síť na to není připravená, alespoň to tak vypadá v Kolíně.

Síť na to připravená je, jen se tam někde něco poto :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím mám taky FIBER 120 ale problémy stím žádný nemám měřím vždy přes http://www.speedtest.net/

DefaultServer :alien: 1584689532.png Brno asi lagy :(1584691566.png

Dříve jsem měl FIBER 25 a rychlost vždy přes 27Mbits :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague