tomus Odesláno 28. října 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. října 2011 Menily se cisla smluv, tak mozna tam bude problem. Jaku: ze je to rozslosenim je me samozrejme jasne, ja pouzivam 1024x768 a to menu nevidim. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 2. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 U mne ten požadavek na opětovnou registraci také stále visí. Jenže už jsem si zvykl na to, že programátor UPC stránek není příliš operativní, takže ho ignoruji a prostě se přihlásím uživ. jménem a heslem a dál už to funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2011 Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Já mám úplně stejnej problém, volala sem tam, stálo mě to 60 kč a stejně mě nepochopili.Jsem zoufalá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. prosince 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Nevolejte, ale pište, je to zadarmo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2012 Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Obdržel jsem PIN kod k uživatelskému portálu Moje UPC, ale nelze do něj vstoupit. žádám nápravu a e-mail odpověď na el.adresu f.roztocil@seznam.cz.Jde o smlouvu č.42438571. Váš dlouhodobý zatím spokojený zákazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 A co to zkusit u UPC, tady opravdu nejste na stránkách UPC Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2012 Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 tak narazil jsem na zajimavou vec u UPC, a to ze uvadi nejspis nepravdivou adresu pro zasilani vypovedi, aby to trvalo dele zasilate na UPC Česka republika, s.r.o. P.O.Box 53 130 11 Praha 3 - Žižkov ale konci nekde jinde... informace sledovani zasilek: Zásilka doslána poštou 130 00 - Praha 3 na jinou adresu. ale posta to preposila na poštu 140 16 - Praha 416 - adresát má P.O.Box takze o den pozdeji, pokud se netrefi na vikend... co je vede k uvadeni nepresne adresy? no jestli to maji takto zarizeny i se zasilanim prislusenstvim... tak se nedivim ze klepe exekutor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. dubna 2012 Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Stačí se podívat do Obchodního rejstříku, kde je sídlo společnosti uvedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 tak narazil jsem na zajimavou vec u UPC, a to ze uvadi nejspis nepravdivou adresu pro zasilani vypovedi, aby to trvalo dele zasilate na UPC Česka republika, s.r.o. P.O.Box 53 130 11 Praha 3 - Žižkov ale konci nekde jinde... informace sledovani zasilek: Zásilka doslána poštou 130 00 - Praha 3 na jinou adresu. ale posta to preposila na poštu 140 16 - Praha 416 - adresát má P.O.Box takze o den pozdeji, pokud se netrefi na vikend... co je vede k uvadeni nepresne adresy? no jestli to maji takto zarizeny i se zasilanim prislusenstvim... tak se nedivim ze klepe exekutor... U P.O. Boxu je tohle vcelku normální, že se z něj pošta přeposílá jinam. Na tohle je právě ta služba zřízena. Může se xkrát změnit sídlo, nebo vůbec nemusí být v Praze. Na žižkově má UPC klientské centrum, počítám, že to bude chodit tam. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.