Odesláno 28. října 2011 13 let Delsi dobu si vsimam, ze je vysilan v oriznutem formatu (myslel jsem, ze je to jenom nejaka docasna zalezitost). I kdyz prepnu na 16:9 nebo 4:3, tak chybi kus leve i prave strany. Z loga je tam akorat "ShionTV" a vpravo taky pouze zacatek nejakeho napisu. Jako kdyby byl ten signal oriznuty uz na vstupu..? Ostrava-Dubina. - - - CA modul OVA
Odesláno 29. října 2011 13 let Tak jsem na to v noci kouk (normálně tenhle kanál nesleduji a mám ho až na konci celého spektra), a u mě v pohodě. Širokoúhlý formát, název tv kanálu vidím celý a ještě kousek před něj, nic ořezaného. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 29. října 2011 13 let Autor Jojo, jeste jsem chtel chvilku pockat s odpovedi. Ale uz vecer i rano se zazracne vse opravilo. - - - CA modul OVA
Odesláno 31. října 2011 13 let Autor Tak jsem se s tou pochvalou unahlil. Vecer zkouska a bac ho, opet ufiknuty obraz: Prepnul jsem to na 4:3, at to jde lip videt. Stejne je to i na automat, nebo 16:9. Foceno 30.10.2011 ve 20.51 hod. Upraveno 31. října 2011 13 let uživatelem Návštěvník - - - CA modul OVA
Odesláno 31. října 2011 13 let Vcera vecer po osme jsem na Fashion koukal a obraz byl OK - na STB Handan CV-6000. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. prosince 2011 13 let Autor A je to tady uz delsi dobu opet (o kvalite obrazu na kanalu ani nemluvim). Mile UPC, nesel by tam nastavit jeste vetsi ZOOM..? - - - CA modul OVA
Odesláno 24. prosince 2011 13 let Milý cvancaro, trochu se namáhej a se svým televizorem se blíže seznam. I když..., možná by milé UPC poslalo (za poplatek) technika, který ti televizor a STB správně nastaví. Nic ve zlém, přeju hezké svátky.
Odesláno 24. prosince 2011 13 let Autor Pro nektere plati mlceti zlato. Neznas, co? - - - CA modul OVA
Odesláno 24. prosince 2011 13 let Nedalo mi to a pustil jsem si onen kanál, který mám až někde na konci, neb ho vůbec nesleduji. Kupodivu, normální zobrazení 16:9, žádný ořez, vše v normálu. Co s tím tedy prosímtě vyvádíš? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 25. prosince 2011 13 let Autor Nevyvadim, jenom jak to obcas projizdim, tak nekdy to jede uplne normalne, a nekdy je to proste takto orezane. Myslis, ze jsem tak blbej, a nezkusim prvne prepnout Aspect na dalkaci? Na tom poslednim snimku jde videt, ze na TV 16:9 uz je to od zdroje ve 4:3 jeste se zoomem. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.