Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

jak chtějí mít 12 a 16 kanálů, když modemy zvládnou maximálně 8? :P

a bude se už něco dít s uploadem? :cry:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Naprosto tomu nerozumím, ale každý modem dle mých znalostí musí obsahovat tuner (tuner ve smyslu ladící díl), který naladí vhodný jeden (ED2) nebo více (ED3) kanálů pro download. V současnosti, opět dle mých laických poznatků, se v mé oblasti používají kanály S25 až S32 (tv superband) , tedy frekvence 338 až 394 MHz.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

kanály S21 - S40 se nazývají HYPERBAND, SUPERBAND jsou S11 - S19. Ještě správněji jsou to SE kanály. SE1 - SE20 jsou 7 MHz rastr a S21 - S40 mají 8 MHz rastr

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Úplně přesně je SE 01-41 a SR 01-38 :-)

Odesláno

Jo, jasný, nechtěl jsem to komplikovvat...

Odesláno

spíš než ve hvězdách je to na konkurenci :? dokud nebude 100/100 na úplně každym sídlišti, tak se spěchat nebude...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Tak včera v půl jedenácté dopoledne u mne zapojil technik EPC3208. Nic se nedělo, v 16. hod urgováno - prý do hodiny a půl to pojede. Večer ve 20 hodin jsem to znovu urgoval. O předchozí urgenci prý nic nevědí, ale pro softwerový problém to musí ručně nastavit, protože laicky řečeno, signál vysíláný z centra stále hledá můj starý modem.... No copak to nikdo před zavedaním této služby a tohoto modemu nevěděl ? Dnes v půl čtvrté odpoledne jsem se konečně napojil na net. Stále ale rychlost 25/1,5. Taže mé obavy z přechodu na nový balíček se začínají naplňovat. Ještě mi bylo sděleno , že zprovoznění mi bude telefonicky oznámeno. Zatím na to čekám.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Dobrý den, bohužel jsem si pořídil také nový balíček i kdyz se starým dobrým FIBERPOWER 25 jsem byl spokojen (lákalo mě ušetřit 150,-). Mám modem výše zmiňovaný a stabilitu mám kolem 48%, dnes jsem měl dokonce 12%. Když dám tracert tak první řádek se mi celej ztratí, přitom ping na modem je v pohodě.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                 No response from host -  100 |    2 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|ip-86-49-52-1.net.upcbroadband.cz -    0 |    7 |    7 |    6 |    8 |   11 |   11 |
|                             84.116.221.225 -    0 |    7 |    7 |    8 |   10 |   13 |   12 |
|                               nix.seznam.cz -    0 |    7 |    7 |   10 |   67 |  402 |   19 |
|                  http://www.seznam.cz -    0 |    7 |    7 |    9 |   69 |  419 |   18 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

Odesláno

Tak u mne je to dobré. Teď jsem naměřil 61,49 / 6,37 . Přechod na balíček Kombi Komfort, telefon Kredit 50 a dva další tel. balíčky zdá se finišuje. Objevily se i nové záznamy na "Moje UPC".

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague