tomus Odesláno 5. srpna 2012 Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Je to paradoxni, ale presne tak jak pise Kulombo, stary jednokanalovy modemy s EuroDocsis 2.0 kdyz maji problem se signalem, tak si muzou preladit na jiny kanal, kdezto u novych modemu s EuroDocsis 3.0 staci aby se jeden z osmi kanalu posral a je po rychlosti, coz se stalo prave u tebe. Mimochodem jake hodnoty signalu jsi nameril u toho stareho modemu Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2012 Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Tak to jsem si myslel, že ta stará Motorola a EPC3208 fungují rozdílně. Zítra zavolám na technickou podporu a uvidím co a jak. Děkuji moc za rady a vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2012 Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Hodnoty s Motorolou, asi tedy použil jsem tento odkaz: http://192.168.100.1/ Downstream Value Frequency 386000000 Hz Signal To Noise Ratio 35.9 dB Power Level -4.0 dBmV Upstream Value Channel ID 129 Frequency 44300000 Hz Power 45.2 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2014 Sdílet Odesláno 22. října 2014 Zdravim, tento typ modemu mi byl pred 4 dnema nainstalovan misto typu ed2 a je tak pomaly, pro me az nepouzitelny a nevim cim to je. Mam jeste pockat nebo volat servis? ... predem dekuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. října 2014 Sdílet Odesláno 22. října 2014 servis Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.