Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Potřeboval bych pomoc, mám LCD Samsung C řady S DVB-C Tunerem. Mám problém s volbou jazykové stopy, když si vyberu a uložím, tak při opakované volbě kanálu se o5 objeví první. Dělá mi to problém treba u kanálu National Geographic HD, kde je jako první jazyk nastaven AN. Takže stručně přes tlačítko Tools vyberu jazykovou stopu a při vyjetí z kanálu a opětovné volbě jsem zas na AN. Děkuji za pomoc !

Odesláno

Předpokládám, že je to stejné jako u Samsungu LE40B650 - bohužel máš smůlu stejně jako já... Ta TV si to prostě nepamatuje :-(.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý)
  • Plzeň
Odesláno

Zkus Nastavení - Vysílání - Preference - Hlavní jazyk zvuku

Odesláno

Tam mám češtinu jako hlavní jazyk nastavený od začátku, ale není to nic platné. Kdyby aspoň u LE40B650 pro přepínání zvukové stopy bylo tlačítko na dálkovém ovládání, ale tady se musí pokaždé lézt do menu.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý)
  • Plzeň
Odesláno

A proč chcete zrovna u NGC HD zvukovou stopu na angličtinu?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

ona je ta čeština na pozici 3 takže právě že nefunguje vyber jazyka podle čj an ... ale podle jiného klíče.. což je blbý i u ostatních kanálů, kde je u HBO NOVY atd... DD ale na první je stereo, takže při každém přepnutí musíš nastavovat znovu (používám zvuk pres domaci kino)

Odesláno

Nejspíše máte ještě někde nastaveno jako prioritní zvuk DD. U NGC HD vysílá jen DD v angličtině, proto to skáče na angličtinu.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

|Ne ne , tím to není, jediné co mi napadá, že v NGC HD je prostě čeština špatně nastavena a TV si myslí že vybere čj, jinak nevím. Dnes jsem na to koukal čj je na pozici 1 ale AN na pozici 3, takže k nucenému výběru musí docházet, nebere to tedy první stopu.

Odesláno

To mě taky vadí. Jakmile přejdu najiný kanál a pak se vrátím, tak je tam angličtina. U jiných kanálů, kde je na výběr angličtina nebo ruština, tak nastavím ruštinu a ta tam zůstane. Tak proč si to ta čeština neustojí? a tak to dělám jak otrok. Jinak je SAMSUNG bez kazu.

• Po letech...
Odesláno

U televize samsung staci dat menu,vysilani,moznosti zvuku,jazyk zvuku a jako primarni nastavit cestinu a jako sekundarni slovenstinu :) na slovensku by mela byt volba obracene...snad se vam bude darit tak jako me ;)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague