Návštěvník Euronymous Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Zdravím, mám balíček Starter+FiBer Power 10+Telefon Basic za 599,- od 24.3. 2011 s minimální dobou užívání 12 měsíců. Nyní se stěhuji na novou adresu, kde je UPC také poskytuje kompletní služby. Jedna možnost je nechat si vše převést na novou adresu, to je mi jasné. Ale spíše mě zajímá, zda by nebylo lepší smlouvu vypovědět a začít na nové adrese jako nový zákazník? Stěhovat se budu nejspíše k 1.1. 2012. Nebo pokud znáte nějakou lepší volbu, jak se pohnout k lepším službám, prosím o odpověď. TV - ideální je těch 30 kanálů + sport balíček (samozřejmě, když bude kanálů 80 za rozumnou cenu, tak proč ne) a internet 10mbit bez problémů stačí. Ten telefon je takový bonus, když bude či nebude je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) sou následující možnosti... - pokračovat s 10M+Starter za 599 - upgradovat na 60M+Komfort za 747 Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Euronymous Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Budu brán jako nový klient, když dám výpověď a pak se budu hlásit na stejné jméno, ale s jinou adresou? Ještě, když vypovím celou smlouvu, tak je tam nějaký poplatek za předčasné ukončení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) když tak mi napiš a nějak se domluvíme Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Euronymous Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 No já bych neměl problém to napsat na nové adrese na někoho jiného (přítelkyně), ale koukal jsem, že je tam 1000kč poplatek za předčasné ukončení (v min. době užívání). Takže to nejspíše nechám celé převést na novou adresu a pak po vypršení to zruším, napíšu na přítelkyni a nechám si tu variantu b) začít jako novej klient s 10M+Starter za 450...to vypadá nejrozumněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 6. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Přestěhujte to, doplaťte rok a pak buď ta varianta b) nebo jim (až vám budou volat, abyste službu nevypovídal) řekněte, že už vám to je drahý a nabídnou vám ihned slevu z 599 Kč na 472 Kč. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.