Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Od března 2012 bude ČT mít dva programy v HD a to ČT1 HD a ČT HD. Info zde: http://www.digizone.cz/aktuality/ct-1-hd-bude-od-brezna-vysilat-celodenne/ Tak jsem zvědavej, co na to UPC.
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Já se hlavně snažím nevytvořit na tuto informaci žádnou emoci. Bůh ví, jak to u UPC dopadne....
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let bude ČT mít dva programy v HD a to ČT1 HD a ČT HD. Dávám palec nahoru. velmi dobrý počin. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Nakonec to dopadne tak,že začátkem roku 2013 začne ČT vysílat v HD vše kromě 24.A to je jenom dobře - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Hlavně aby to bylo skutečně v HD a ne jenom šaškárna ve stylu Primy, kdy není v HD nic a všechno přepočet nebo ve stylu Novy, kdy tam jsou v HD akorát Televizní noviny.
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Opomněl jste seriály jako Ulice, Ordinace ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let A taky některé filmy, seriály a grafika. Věřte, že ta situace dneska není tak zlá. Nova si jen občas zapomene ty pořady v HD v programu označit, stejně tak třeba i "W". Spíš by se měla rozhoupat konečně Prima. Snad na jaře... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let Asi tolik Novu nesleduji, proto mi (a dalším méně znalým), prosím, vysvětli, co to je "W".
Odesláno 3. listopadu 2011 13 let "W" je zkratka pro "widescreen" neboli "16:9" neboli "širokoúhle", kterou Nova označuje pořady ve svém programu. I na to občas zapomene, natož ještě hlídat pořádně HD. Zkrátka má někdy v programu chyby, což se může stát. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. listopadu 2011 13 let Opomněl jste seriály jako Ulice, Ordinace ... Tak to se omlouvám, protože jsem zatím neviděl ani jeden díl z těchto seriálových trháků
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.