Návštěvník jana_m Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Zajímalo by mě, jak to je, když jsem momentálně zákazníkem UPC, neplatím pronájem modemu ani STB a zamlouvá se mi balíček kombi komfort. Jediné, co mě odrazuje je to, že se výměna modemu zaplatí a ještě k tomu se platí nájem Je možné si modem koupit? Vím, že UPC ho nenabízí, ale máte tip na nějaký kompatibilní za rozumnou cenu? Myslíte, že je to rozumné? A co se STB týče, předpokládám, že ten se měnit nemusí, jak to tedy bude s nájmem? Když mi zůstane ten starý (mám ho asi tři roky), tak přece najednou nemůžou chtít začít platit nájem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Koupit si vlastni modem zatim nejde, planuje se moznost odkoupeni modemu od UPC, ale vypada to zrejme az pristi rok. Pokud prejdes na balicek Kombi budes platit za pronajem modemu i STB, bez ohledu na to jestli jsi pred tim jiz nejaky mel. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikis Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Takhle se vydělávají peníze, nejdřív reklama ke které musí mít člověk lupu aby přečetl že k ceně musí ještě přičíst 100kč za pronájem modemu a STB který mám doma tak 5let a ještě zaplatit výměnu modemu která bude trvat tak 5minut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.