Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Dobrý den, včera byl u mě technik s výměnou modemu pro rychlejší internet. Odešel po půl hodině se slovy "do hodiny to pojede". Za celý den internet nešel, dnes jsem volal na jediné mě známé číslo kabelovky. Paní u telefonu mi řekla, že ještě nejsou odeslány nějaké důležité informace na vedení, že to pošle a v průběhu dne mi internet pojede. Nejsem si však jistý, že je to jen tímto. IT není zrovna můj obor, ale pokusím se trochu objasnit moji situaci. Modem je připojen k pc přes ethernet kabel. V ovládacích panelech jsem našel u tohoto připojení chybu "Ovladače nejsou správně nainstalovány nebo je problém s hardwarem", takže mě napadlo, že problém bude v ovladačích. K modemu jsem dostal cd s drivery, jak je však nainstaluju, napíše se mi, že instalace proběhla v pořádku a nyní můžu hardware připojit. V ovládacích panelech v záložce hardware je ale stále chyba. Když se pokusím ovladače aktualizovat ručně tímto způsobem (skrz ovládací panely), nenajde mi instalační soubory ani z toho CD, ani odjinud z pevného disku. Mám windows 7, tak mě napadlo, že ty ovladače nemusejí být nějak kompatibilní. A ještě jestli pomůže, tak ve správci zařízení mám u toho Ethernet kabelu napsáno "Scientific atlanta USB remote NDIS network device" Omlouvám se, pokud je to banální problém řešený tady pořád dokola, po rychlém hledání jsem odpověď nenašel a nemám taky moc času Děkuji za jakoukoliv odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Nevím jak dnes, ale dřív odcházel technik až v momentě, kdy mně na svém zařízení předvedl, že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 no dneska (včera) to tak asi není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) Scientific Atlanta WebSTAR EPC2203, to je ten modem* Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem Puppy2209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 omluva, tento modem - Motorola – SBV6120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Zadne ovladace neni potreba instalovat, s instalacemi novych modemu je posledni doubou problem, nezbyva nez otravovat infolinku UPC a cekat az to nabehne, pripadne zkouset reset modemu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 díky, tak budu pokračovat v otravování Potom mi automaticky zmizne ta chyba v ovládacích panelech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 No to nejspis nezmizne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Puppy2209 Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Takže mám čekat až mi to zprovozní a pak jen třebas zítra zkusit jestli už je připojeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Zkuste obcas resetovat modem, mozna se chytne a kdyz ne tak volat a otravovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.