kotasek Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 tak jsem presel na novy balicek, a jsem zklaman, v testech rychlosti je rychlost dobra, ale nacitani nekterych stranek je silene pomale, napr. www.f1news.cz ( ignum ) potom treba na liste ROZHOVORY tak to trva 15 sekund. zajimave je ze kdyz se pripojim pres sousedovo UPC /10M/ tak je to do 2 sekund. prosim muze to nekdo zkusit. Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) trhnul sem rekord, já to dám pod sekundu btw komfort nemá na rychlost netu vliv... Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Hlavni stranka je ihned, ale potom dal ty ROZHOVORY ? Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 obojí cca pod sekundu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 dekuji, zitra zhavim UPC linku Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Radsi to jeste parkrat zkus. Muzes zkusit pres ping zjistit jestli nema ztraty paketu a taky kouknout do rozhrani modemu na signal http://192.168.100.1/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 9. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 obojí cca pod sekundu Pravda mám "jen" 60Mbit, ale i se všema reklamama cca 3 sekundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 no tak nevim, ztratovost paketu je dobra, rychlost taky, ale nacteni stranky Rohovory trva skoro 2O sekund obrazek po obrazku no hruza, na upc lince mi nakonec rekli, ze to bude pc, tak jsem si donesl NTB a vysledek sejny, pomoci progr. Visual route , je i cesta stejna, ale kdyz pripojim s tim stejnym NTB pres sousedovo UPC modem ED2 tak je to do dvou vterin, a u me pres ED3 EPC3925 Hruza. Prosim muze to nekdo zkusit jeste v Brne kdo ma ED3 ??? Zacinam mit podezreni na to cisco, a ji strane dlouho mu trva nez prideli IP adresu uvnitr site. Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.