Návštěvník karolkov Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Dobrý den. Mám prosbu.Pořídil jsem si Sony PSP a chtěl bych ho připojit přes wi fi k internetu.Mám Modem Cisco epc2425 od Upc,který je nastaven na WPA2.Psp umí jen WPA nebo Wep.Chtěl bych to přenastavit,ale bohužel se v tom ani trošku neorientuju.Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Zkus to prenastavit v rozhrani modemu, do ktereho se dostanes pres adresu 192.168.100.1 nebo 192.168.1.1 192.168.0.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 než nastavovat sebevražedný wpa1 nebo wep, to radši připojit po kabelu... pokud ti ale nezáleží na bezpečnosti, tak si tam dej, co chceš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karolkov Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Díky tomus.Přes tu jednu adresu se tam dostanu,ale chce to uživatelské jméno a heslo a název sítě a její heslo pro přihlášení nefungují..Nevíte které jméno a heslo konkrétně chtějí?Slambe,že ty by sis to tak nenastavil neznamená,že by to tak neměl dělat nikdo a já se na nic z toho co jsi napsal neptal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Zkus tam nezadavat zadny heslo ani jmeno. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karolkov Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Jo jo to bylo ono.Díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.