Přejít na obsah

Jste spokojeni s nabídkou/počtem HD kanálů?  

49 hlasů

1. 1. Jste spokojeni s nabídkou/počtem HD kanálů?

• Ano
      10
    • Ne
      37
    • HD kanály nepřijímám
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mě, zdali jste spokojeni s množstvím HD kanálů v nabídce. Aktuálně jich je 13.

- Vyhovuje vám současný stav?

- Chybí vám nějaké HD kanály? Pokud ano, které?

- Kolik HD programů by podle vás mělo UPC ideálně nabízet?

- Vyhovuje vám současný systém nebo by balíček HD kanálů byl lepší?

Za sebe mohu upřímně říct, že mi současná nabídka HD kanálů nevyhovuje. Přijde mi, že 13 z cca 110 stanic je málo. Co se HD balíčku týče - nemám námitky, přesto si myslím že současné řešení je lepší. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Podle mě by HD programů mělo být přibližně 20, možná více. Co mi v nabídce chybí? Tady je seznam a myslím, že většina s ním bude souhlasit...

Ze stanic, které již vysílají, mi chybí:

- Animal Planet HD

- ESPN America HD

- Eurosport 2 HD

- MTV Live HD

- Nat Geo Wild HD

- Travel Channel HD

Ze stanic, které teprve začnou vysílat, bych uvítal:

- AXN HD

- Cinemax HD

- CNN HD

- ČT1 HD

- Disney Channel HD

- Nickelodeon HD

Mít všechny tyto kanály v nabídce, stoupl by počet HD na 25 a jsem maximálně spokojen. Bohužel mám pocit, že bude trvat velmi dlouho než se tam dopracujeme.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3015-jste-spokojeni-s-nab%C3%ADdkoupo%C4%8Dtem-hd-kan%C3%A1l%C5%AF/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku
ja uprednostnuji kvalitu pred kvantitou - radeji by se melo investovat do kvality sluzeb a zlepseni signalu nez navysovani nesmyslnych programu

Do kvality služeb, počítám oboje tedy jak rychlost, tak i stabilitu v případě internetu a u TV doufám, že HD bude mít i kvalitnější obraz. :)

A očekávám, že HD programy by nebyly pouhým UpScalingem stávajících SD.

A protože myslím "jen" na sebe, tak bych velmi uvítal obrácený poměr SD a HD programů.

Možná i víc. To co dnes běží v redukovaném analogu, by mohlo běžet v SD. A znovu totéž klidně v HD.

Sice bych byl rád, kdyby byli až v poslední "vlně" přechodu na HD, ale nebránil bych se tomu, kdyby v HD byli i UPC Express, Meteo TV a Stil . :)

Na rozdíl od Jacka_6428, který asi má přehled co je možné, omezení mé maximální spokojenosti je mnohem náročnější.

Vůbec nemohu říct, že dnešních 13 HD je málo, a už vůbec neřeknu, že 25 by znamenalo mou maximální spokojenost.

Samozřejmě, že by mi stačili všechny programy ČT v HD (oni taky někdy budou, stačí si jen pár let počkat), zpravodajské, pak ostatní "národní", filmy a i dětské. Sport tolik nesleduji a MS nebo Olympiády mi doufám přinese ČT. Hudební sleduji spíš ty, které už nikdo nikdy v HD nenatočí (VH1, Retro), čili HD by znamenalo jen kvalitnější zvuk, ale na to zatím nemám reproduktory.

Návštěvník YABAKA

HD programy prostě nejsou k mání, takže je UPC nemůže nabídnout. A ty vylepšeniny z SD obrazu do HD si můžou strčit za klobouk, Prima, Barrandov a skoro ve všem Nova, to není žádný HD a jenom to zabírá místo. V kabelu jako na satelitu.

Návštěvník c12345

Takže HD kanály jsou kapitola sama pro sebe.... Tuším, že to není tak dlouho co pan Malina říkal , že HD vysílání je boom v televizním vysílání, a že UPC samozřejmě chce být v tomto dominantní. Opak je, ale pravdou !!! UPC v tomto roce neuvěřitelně zaspala co se týká HD vysílání a připadá mi, že se zaměřila pouze na vysokorychlostní internet. Vzpomeňme se na jarní boom skylinku co se týká HD programů kdy každý čekal, že UPC nějak zareaguje. Místo toho UPC hrála a hraje pozici mrtvého brouka. Škoda mluvit ... program Spektrum HD (provozovatel je vlastník UPC) zařadila až asi s půlročním zpožděník, kdy tento program již dávno všude běžel, program AXN HD není do současné doby ač ho slibovali ji dlouho a další programy v HD nikde. Nepočítám jako HD programy ty, které jsou upscale a jsou dopočítávány. Je to běs a hrůza, protože to se řeší už od jara, ale tady to stejně nikdo nečte od nich akorát si zanadáváme a to bude asi všechno..... :evil:

Návštěvník YABAKA
Jak nejsou k mání.Všechny kanály,které Jack vypsal a vysílají,jsou k mání.Jenom se nechce je zařadit

K mání možná jsou, ale ne u UPC. Stejně jako Skylink zase nemá HD kanály, který nabízí UPC. Asi není poskytovatel, který by měl v nabídce úplně všechno. Mně třeba v kabelu chybí Kino, Doku a Muzika CS a kvůli tomu držím Skylink.

Asi si pod pojmem"nejsou k mání"představujeme každý něco jiného.Já si pod tímto pojmem představuji to,že daná stanice nevysílá vůbec a ne to,že daná stanice vysílá třeba u Skylinku a UPC ho nenabízí.Takže UPC by je mohlo nabídnout,ale není z její strany vůle.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...