Přejít na obsah

Jste spokojeni s nabídkou/počtem HD kanálů?  

49 hlasů

1. 1. Jste spokojeni s nabídkou/počtem HD kanálů?

• Ano
      10
    • Ne
      37
    • HD kanály nepřijímám
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Pepe - dvě věci: Ta zpráva o září byla chybná. Všimni si, že ta zpráva je z dubna. V dubnu byly plány trochu jiné. Mělo to být září, ale pak se to posunulo na říjen. V říjnu začalo testování, ale zatím Nick HD žádný operátor nenabízí jelikož k tomu není čeština. A zadruhé, kde je psané, že se Nick HD musí automaticky objevit v nabídce UPC? I když... :silent:

Jinak by mě zajímalo, co si myslí technik a tomus o výsledku ankety. Myslím, že vás to asi moc netěší.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Upřímně jsem čekal výsledek vyrovnanější. To, že 77% lidí není spokojeno s HD nabídkou mi přijde trochu zarážející. Zaprvé jsem ani nedoufal, že tolik lidí bude hlasovat a zadruhé to poukazuje na nedostatek ze strany UPC. To by si konečně mělo uvědomit, že její klienti jsou trochu náročnější. A podle mě tato anketa smysl měla. Alespoň se lidi mají kde vyjádřit a může si toho i UPC všimnout. Navíc můžeme vidět, kdo si co myslí. Alespoň mi zákazníci ukázali, že jim to není úplne volné a mají o HD zájem. Pošlu tuhle anketu dál.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Samozřejmě na vyjádření názoru hezky přehledně na jednom místě je to fajn. Ale máš jen desetitisícinu abonentů DTV. To není ani reprezentativní vzorek :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

No me docela prekvapila anketa kterou jsem udelal zde na foru, podle ni ma okolo 90 % uzivatelu televizor s HD, coz je mozna trochu zkreslene cislo, ale porad je to o hodne vic nez bych cekal.

A z toho plyne ze po HD kanalech asi brzy bude hlad.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník PESFILIPES

znovu opakuji ze upc zadne hd kanaly nema - to je jen takovy naznak - radeji at vylepsuji obraz u programu nez aby pridavali nekvalitni kanaly - ja nepotrebuji 100 usmudlanych programu - staci treba 30 ale v perfektni kvalite - lidi nevidi tu nekvalitu protoze nemaji poradne tv - dnes si kazdy kupuje sunky za 15 - 20000 a mysli si ze mu ty slupky dobre ukazuji

No me docela prekvapila anketa kterou jsem udelal zde na foru, podle ni ma okolo 90 % uzivatelu televizor s HD, coz je mozna trochu zkreslene cislo, ale porad je to o hodne vic nez bych cekal.

A z toho plyne ze po HD kanalech asi brzy bude hlad.

Nemusí to být zkreslené. V posledních letech docházelo k velké obměně televizorů a prakticky všechny modely (snad až na pár výjimek) jsou HD, nebo fullHD. Dneska žádná firma nepůjde na trh bez těchto "atributů". (pokud nebudeme brát indické výrobce, např., kteří i dnes vyrábí několik modelů CRT)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...