Přejít na obsah

Zrizeni nove linky. Nemozne?!


Návštěvník driver_1

Doporučené příspěvky

Návštěvník driver_1

Tak mam pocit, ze jsem se asi zblaznil. Prestehoval jsem se v ramci Brna a musel zamavat pripojeni od Netboxu. Po rychlem zjisteni, ze v miste noveho bydliste je jednou z mala rozumnych moznosti ( pomer cena/vykon ) UPC jsem kontaktoval obchodniho zastupce, dohodl se na podminkach a podepsal smlouvu. Divit jsem se zacal ve chvili, kdy OZ volal na jejich stredisko pro vlozeni do systemu. Zjistilo se, ze bytova jednotka je nove vznikla a ze nejsou schopni ji jen tak lehce vlozit. Musel jsem kvuli tomu nesmyslne dokladat novou najemni smlouvu, kterou si museli okopirovat a asi vylepit na zed. :? Tudiz zdrzeni nekolik dnu. Budiz. Pak pry mam cekat a ze se mi za par dnu ozvou a domluvime termin instalace.

 

Cekal jsem... Za tyden mi kdosi vola a pta se, jak je to v tom byte s kabelazi. Kdyz jsem vysvetlil, ze tam nic neni, ze je to potreba natahnout cele nove, hovor s podekovanim ukoncil.

 

Cekal jsem... Za tyden mi to bylo divne a urgoval jsem obchodaka. Ten s prekvapenim, ze to jeste nemam, polozil dotaz na centralu. Odpoved? Je to nestadard ( protoze nemam dotazeny akbel do bytu ) a proto se to predalo externi firme, ktera to zajistuje. Pry to tam maji zadane a maji se mi ozvat. Mam cekat. Za dalsi 3 dny urgence na jejich zakaznicke lince se stejnym vysledkem. OK.

 

Cekal jsem... Dnes je to 4 tyden od podepsani smlouvy, dalsi urgence na jeji zakaznicke lince. Plno omluv, nikdo s tim nemuze nic delat, jen dopsali do systemu urgenci. Nelze ziskat kontakt na externi firmu, ktera to ma zajistovat, nelze se nechat prepojit na kohokoliv kompetentniho a termin? No, urcite se vam brzo nekdo ozve... :oops: Tedy vysledek opet nula.

 

Jsem z toho vazne na vetvi. Externi firma nema absolutne zadne terminy. Prozakaznicky pristup od celeho UPC nikde, linka u me doma v nedohlednu a vsem to asi prijde normalni. Uvitam, pokud by nekdo poradil, co s tim. Alternativy jsou, ale je to bud pomalejsi a drazsi bezdrat, nebo ADSL od O2, coz je na zrizeni a provoz taky mnohem drazsi. Pokud ale UPC o noveho klienta nestoji, nezbyde mi nic jineho.

 

Diky za napady ci postrehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník driver_1
:? To uz me taky napadlo, ale to je to nejmensi. Jenze jsem v 5. patre a oni to maji svedene do JOPky a pak dolu ke switchi v krabici, nebo co to pouzivaji. A kdyz jim to natahnu pred byt, tak to bude k nicemu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Když jim to natáhneš od jejich rozvaděče až k sobě do bytu, kde to chceš mít, samozřejmě kabelem Belden H125, tak musí být spokojeni. Ostatně sousedi to musí mít vyřešený obdobně, zkus se zeptat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník driver_1

Nikdy jsem UPC zapojeni moc nezkoumal, ale pokud vim, tak to maji 1 kabel z rozvadece na 1 byt. A jak jsem psal, ten rozvadec je v prizemi. Tahat to zkrz elektricke rozvody na chodbe pres 5 pater, to mi to za to vazne nestoji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Pak jedině čekat až se z UPC někdo rozhoupe. Ale to před Vánocema nebude věru optimistický čekání. Radši bych si to natáhnul sám, 5 pater někde ve stupačkách musí 2 lidi sfouknout za 2-3 hoďky i s kouřovýma přestávkama :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA
No je otazka kdyz si to natahne sam jestli tim neco urychli, firma stejne musi dojet a zapojit to.

Jinak v Brne to dela firma Lygre (vychod) a Promsat (zapad).

Zapojení v bedně a montáž zásuvky, s tím problém není. Ale tahání přes 5 pater, do toho se nikomu nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...