Návštěvník son Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 No já ho tipuji spíš na mladší ročník,trochu arogantní co nevidí dál než na špičku svého nosu a co on nezkusil a nezažil,tak neexistuje a je vždy horší,asi tak-jo a měl by si najít babu.Ale třeba se pletu a je to jak říkáš a možná je i taky úplně fajn a v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Vetko je mozne a nakoniec zistime,ze to je zenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Zdejší fórum se dělí pouze na vesměs spokojené uživatele kabelové televize a pak na zamindrákované chudáky, kteří místo aby svůj problém řešili s poskytovatelem služby nebo rovnou odchodem k poskytovateli jinému, tak tady blábolí něco o kreténech, šmejdech, nezřídka zlodějích apod., byť UPC je to srdečně u zadku, protože tyto žvásty nemají žádnou váhu a hlavně nikdo z UPC ani příp. problémy na základě těchto přitroublých keců řešit nebude, což by si dotyční pisálkové měli rychle uvědomit a bez ohledu na to, jestli mají nebo nemají jakousi babu nebo koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 No kdyby jsem tu nebyl já a mě pár podobně zamindrákovaných chudáků /doufám že mě k nim řadíš/,tak si to představ--celé fórum ze 100% pravých a nefalšovaných Elnců!!O čem by jste si psali???Když by jste vše věděli a měli stejné zkušenosti a samozřejmě ty nejlepší!!! Jo a baba-to je jako žena,holka-sex,pohoda,chvíle odreagování nebo hádání atd....,ale jestli jsi na chlapy,tak si najdi ogara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 takovej offtopic Jo a baba-to je jako žena,holka-sex,pohoda,chvíle odreagování nebo hádání atd....,ale jestli jsi na chlapy,tak si najdi ogara. baba, to jako čas, nervy a peníze btw podle čeho se dá poznat, jestli je někdo s babou nebo bez? - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 To pozná jenom son, kterému zjevně hučí v klacku a podle toho pak jeho příspěvky i vypadají (neboli hormonálně nevybouřený) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 baba, to jako čas, nervy a peníze Však jsi si odpověděl,kdyby měl ženskou,tak by neměl čas,nervy a peníze a nepsal by tu v tak hojném a hádavém duchu ty svoje moudra. Přispíval tady podobný mudrlant-nick YABAKA-vůbec bych se nedivil,kdyby Elnc a Yabaka byli jeden a též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 A copak? On tě taky vyfakoval někdo jiný a teď ve svém stihomamu vidíš stále stejného člověka za vším? Asi bys měl jít na výlet spolu s ritchim, oba to potřebujete jako sůl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Skusim relativne slusne parafrazovat jednu zaujimavu knihu od ceskeho autora Xaviera Crementa,"Dost bylo magoru a Elnca" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Až na to, že to byl americký autor. No aspoň je vidět, jakou "inteligencí" oplýváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky