Návštěvník valyhonda Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Mám už tak 10 dní problém,ze se mi sekají programy...Kabely jsem kontroloval a nic..Nemá někdo radu,čím by to mnohlo být...Už je to na nervy... Děkuji předem za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 a nemáš náhodou CV7000 HD? Proběhlo tady něco o špatné aktualizaci FW ... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Mám už tak 10 dní problém,ze se mi sekají programy...Kabely jsem kontroloval a nic..Nemá někdo radu,čím by to mnohlo být...Už je to na nervy...Děkuji předem za každou radu... a nebo kaon hd pvr ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Sekaji se vsechny kanaly, nebo jen nektere ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník valyhonda Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Ano mam CV7000 HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Tak to jsi ten šťastnější. Mě se to samé děje už od prázdnin (taky Zlín). Viz např. zde: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=10&t=3557&start=60#p51751 Pokud se ti to podaří vyřešit, budu rád, když se podělíš o informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník valyhonda Odesláno 24. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak jsem tu měl dnes technika a vymenil mi CV7000 HD za novejší typ KAON KCF-B4003HCO...A Vše v pořádku,tak snad už bude klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.