Odesláno 15. listopadu 2011 13 let Mám už tak 10 dní problém,ze se mi sekají programy...Kabely jsem kontroloval a nic..Nemá někdo radu,čím by to mnohlo být...Už je to na nervy... Děkuji předem za každou radu...
Odesláno 15. listopadu 2011 13 let a nemáš náhodou CV7000 HD? Proběhlo tady něco o špatné aktualizaci FW ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. listopadu 2011 13 let Mám už tak 10 dní problém,ze se mi sekají programy...Kabely jsem kontroloval a nic..Nemá někdo radu,čím by to mnohlo být...Už je to na nervy...Děkuji předem za každou radu... a nebo kaon hd pvr ????
Odesláno 15. listopadu 2011 13 let Sekaji se vsechny kanaly, nebo jen nektere ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. listopadu 2011 13 let Tak to jsi ten šťastnější. Mě se to samé děje už od prázdnin (taky Zlín). Viz např. zde: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=10&t=3557&start=60#p51751 Pokud se ti to podaří vyřešit, budu rád, když se podělíš o informace.
Odesláno 24. listopadu 2011 13 let Tak jsem tu měl dnes technika a vymenil mi CV7000 HD za novejší typ KAON KCF-B4003HCO...A Vše v pořádku,tak snad už bude klid...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.