tomus Odesláno 19. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Jasne ze i mobily pojedou, Nkove routery podporuji zaroven i starsi standarty B a G. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 19. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 A nový mobily navíc podporují 802.11n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 20. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 takže děkuji všem za odpovědi myslím i vyčerpávající Jediné, co mě pořád mate je, že když si přeču více recenzí na tenhle noťas (Lenovo G 550 model 20023) tak někde je uvedeno, že to podporuje N přenos wifi a někde zase ne. Takže jsem kouknul do správce zařízení na sí´tovou kartu kde podle toho by se to snad nechalo zjisti už jistě. Takže pod síťovými adaptéry mám : Broadcom NetlLink Fast Ethernet a dále Intel ® WifiLink 5100 AGN. Takže kdyby jetě někdo znalý věci se kouknul na tuhle síťovku. Díky všem a přeji krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Intel ® WifiLink 5100 AGN už název hovoří za vše Up to 300 Mbps of Receive Bandwidth³ results in a 5x Bandwidth increase³ compared to legacy 802.11a/b/g solutions Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.