Návštěvník shrap Odesláno 18. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Zdravim, v podstate jsem chtel jenom sdelit ostatnim, pokud se boji (jako jsem se bal ja), ze jim router edimax br-6204wg nebude stihat 60mbit (protoze podle materialu, co jsem se docet na netu ma WAN to LAN throughput 40mbit), tak se nebojte. Jede mi to normalne na plno (aspon podle speedtest.net teda obrazek nepridam, pac nejsem tedko doma, musite mi holt verit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 No nevim proc v dnesni dobe jeste kupovat router, ktery nema na Wifi podporu standartu N, na kabelech 60 Mb udelas, ale na bezdratu, ani ne polovinu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 18. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Ten router se snad už ani neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 20. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Kdo taky rika, ze sem ho ted kupoval? Mam ho od roku tusim 2007 a ta moje zprava byla pro lidi, kteri budou ve stejne situaci jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.