Návštěvník Bucky Kid Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Zdravím vespolek, dostal jsem nabídku na přechod z FP10 na FP25 za zvýhodněnou cenu tak se chci se zeptat stávajících uživatelů FP25 jestli je skutečně mezi FP10 a FP25 znatelný rozdíl. Mi připadá že je to nastejno, technicky je to samozřejmě 2.5x rychlejší ale jde mi o to jestli to navýšení rychlosti někde pocítím. Za celou dobu co mám FP10 jsem totiž nezaregistroval moc momentů kdy mě těch 10M nějak výrazně limitovalo, jak při surfování, stahování větších věcí nebo přehrávání streamovaného videa -- ale možná v tom rozdíl je? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Při procházení webu, přehrávání videí, telefonování rozdíl poznat skoro není. Při stahování nějakého většího souboru je to samozřejmě rychlejší pokud z druhé strany není stahování přiškrcené. 25M je dobrý do domácnosti, kde se připojuje více PC a jen se tam běžně surfuje Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Myslim ze Marek to vystihl docela presne, ja nedavno presel z 25 na 10 a jediny rozdil ktery jsem pocitil je ze obcas pri stahovani vetsich souboru musim vydrzet cekat o neco dele, v uploadu je tech pul mega uplne zanedbatelny rozdil, takze v mem pripade neni co resit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Myslim ze Marek to vystihl docela presne, ja nedavno presel z 25 na 10 a jediny rozdil ktery jsem pocitil je ze obcas pri stahovani vetsich souboru musim vydrzet cekat o neco dele, v uploadu je tech pul mega uplne zanedbatelny rozdil, takze v mem pripade neni co resit. Tak to je co jsem předpokládal. U nás doma je k internetu většinu času připojen jen jeden počítač takže se o pásmo s nikým nedělí takže asi není co řešit. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Ten stokorunový rozdíl měsíčně nestojí za to jít o tarif níž z 25 na 10. Mimo jiný i proto, že rychlost je udávaná jako maximální. A upload je tragédie celýho UPC, s 1Mb připojit víc PC rovná se sebevraždě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Rychlost je sice udavana jako maximalni, ale jak je znamo tak u UPC to tou maximalkou vetsinou vice mene jede, kdyby byl upload u 25M aspon 3 Mb, tak by to byla motivace k prechodu na vyzsi tarif, ale 1 nebo 1,5 to uz je celkem jedno a rozdil mezi 10 a 25 stejne nepoznam a na 1 az 2 PC + VoIP telefon to staci, a bracha ma tarif pouze 1M a taky funguje, jasne na stahovani to neni, ale vsechno ostatni na tom vpohode bezi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Je to věc názoru, ale já bych tu stovku měsíčně určitě neřešil. Třeba pětistovku už samozřejmě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 kdyby upc v ed3 sítích mělo ty rychlosti 10/10, 25/10, 60/10 a 120/10, to by i nižší tarify byly hned zajímavější sice by přibylo výměn modemů, ale taky spokojenějších zákazníků Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 A zvýšila by se u nich cena. A lidi by si vzali jiného poskytovatele Ber to tak, že pro 80% populace je i ADSL dostačující. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 cena by mohla zůstat stejná, 300 za 10/10 mi přijde přiměřený adsl spoustě lidí určitě dostačuje, ale když si můžou vybrat mezi 10/1 za 500 a 10/10 za 250, čemu asi dají přednost... takovejch lokalit je Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.