Návštěvník chadzi Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Zdravím, dnes cca od 20:30 mi pořád dokola padá internet, vždy tak na max. 5 vteřin ... pak zas chvíli jede a zase na pár vteřin spadne. Nevíte čím to může být? Stalo se to někomu taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 jo, deje se mi to taky a leze mi pekne na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník chadzi Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Taky mě to už začíná vytáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 me sice internet bezi, ale televize uz hodku nefakci vubec, absolutne bez signalu, nepomaha nic, reset vseho, tovarni nastaveni, bydlim tez v ostrave - lokalita zabreh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Pry je mozna prekopla optika, zatim se nevi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Potvrzen FIBER CUT v ulici Cihelní, Ostrava. V místě kde se provádí výstavba silnice je odkryto místo s otickým kabelem kde bylo odcizeno cca 3m optického kabelu. Kabel má 300 optických vláken. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.