Slamb Odesláno 1. prosince 2011 Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 běžné relativně možná i jo, ale velmi dobré rozhodně ne a něco tu změnu muselo způsobit jestli se v tom někdo nešťoural a tohle neni výsledek jinak už se to pomalu vrací do původního stavu, za tu dobu hodnoty překročily 40 dB a -4,x dBmV... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 btw upc navýšilo kapacitu v nixu z 90 na 110 Gb/s celkem 4x nix1, 1x nix2, 6x nix4 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hal Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 UPC navysilo z 60 na 80. Tech dalsich 30 Gbitu je byvale Sloane tj VO zakazcnici, ktere vyuziva jiny autonomni system (AS29113, UPC Broadband ma AS6830) a jinou peeringovou policy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 upc navýšilo z 90 na 110, o nějakym členění se tady nebavim - všech těch 110 Gb patří upc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zasterka13 Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Ahoj prosim vas mam dotaz mam internet 120 mega a kdyz to promerim pres brno tak mam toto Jak je mozne ze mam jen tak malou rychlost na speedtest.net kdyz ostatni mate normalne pres 120. Jen dodam ze pres mirror.karneval.cz mam rychlost kolem 116. Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 už je to tady hodnoty se sice vrátily do normálu, ale rychlost v prd***... http://screenshot.cz/KVN8K/sux.png když nad tim tak uvažuju, radši hnusný hodnoty než takovou rychlost Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Teď jsem volal na UPC kvůoi tomu, že jsem za 14 dní nedosáhl ani 100 Mbit u Fiber 120M. Dycky co to změřím, mám kolem 70 Mbit. Už mi i sledovali modem a samozřejmě v pořádku. Příští úterý přijde technik. To jsem zvědavý teda co vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 ne že bych to chtěl zakřiknout, ale zdá se, že to byl jenom několikahodinovej problém právě kvůli vylepšení hodnot na původní úroveň http://screenshot.cz/ZL0UF/gg.png Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Po objednání balíčku KOMBI KOMFORT jsem si myslela, že se mi internet zrychlí, ale pořád mám naměřené hodnoty, které tomu neodpovídají. A přitom mi na UPC po všech perpetiích tvrdí, že stále moji smlouvu prověřují a mám mít trpělivost. Od 8.11. bych měla mít rychlost 60 / 6 Mb/s. Ale asi nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zdemax Odesláno 10. prosince 2011 Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Na měření ze speedtestu bych moc nespoléhal , když to pročteš zpětně , tak to více lidem nenaměří rychlost , kterou by dle smlouvy měli mít (včetně mě): Když jsem to ale kontroloval přes ftp , nebo pomocí NetworkMeteru , tak mi to požadovanou rychlost ukázalo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.