Přejít na obsah

Výpadek Připojení po čase uživání


Návštěvník 1satan

Doporučené příspěvky

Návštěvník 1satan

Dobrý den,

mám problém ohledně připojení k internetu. Od UPC mám kabelový modem. Pokud jsem připojený kabelem, nemám s připojením žádný problém. Koupil jsem si ale notebook a wifi router, abych na kabelu nebyl závislý. Wifi router jsem nakonfiguroval (párkrát už jsem to dělal a vždy bez jediného problému). Jenže teď když mám stolní PC připojen k routeru na pevno a notebook přes wifi, tak internet po nějaké době vždy přestane fungovat (i na PC). Wifi připojení tak podle mě nakonfigurované správně mám, protože jinak bych se na internet nedostal nikdy. Může mi někdo poradit jak vyřešit tento problém? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hory

No nastaveni routeru si myslim je ok, kdyz budu trochu jesitnej, tak jsem dost znalej. :-) Obecne tomu rozumim, naprimo na modem, ale co tam pustit nejakej test nebo co, kdyz necham PC permanentne pripojeny k modemu kabelem tak pripadny kratkodoby vypadky nezaznamenam, protoze se znovu pripoji. Takze to je na test, ktery spousti UPC na jejich strane k modemu. A to co pripadne na strane modem - PC kabelem naprimo, tak jedine nejakej permanentni test "scan" nevim.

V kazdem pripade to je neprijemna situace, jak objevit kde je problem. Co se tyka routeru, tak me napada v mem pripade zatim jedina vec, nedokonaly firmware a stridani b/g a n pripojeni k routeru. Sit (wifi) v nastaveni routeru je "Auto" aby se pripojili jak b/g tak i n wifi klienti, ale treba nekdy v nejake kombinaci ... nevim, zatim nevim, zkousim. Na reklamaci routeru nevim, zatim nemam dost informaci a vlastne nevim, kde je problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

YABAKA: Možná jsem paranoidní, (což neznamená, že po mě nejdou,) ale na "delší" dobu bych se rozhodně bez firewallu (nemyslím ten SW ve Windows) nepřipojoval. :)

Navíc ten SW nehodlám jinak nastavovat pro použití bez routeru, protože doma mám takovou "menší"síť zařízení.

Možná by se na testování dal postavit nějaký krám s win98 nebo nějakou LIVE distribucí Linuxu. A ten po použití zlikvidovat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník 1satan

Tak kabelový modem je Atlanta EPC 2203 a router TP-LINK TL-WR741ND. Tarif je UPC 10M R09. A je to v Brně Komárově. Technici tvrdí že u nich chyba není :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...