Odesláno 8. prosince 2011 13 let dave67: severni cechy teplice stejny problem mam jen pres ca nejede.
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Tak v Litoměřicích digitální tma. DVB-C i DVB-T bez signálu. Nejede ani TV s modulem ani základní Handan. Jedině analogová mini nabídka jede. Začalo to postupnými výpadky HD programů a teď už nejde nic.
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Slušně řečeno, jsem pěkně nasr..ej Dnes jsem změnil Supreme na Standard, ale po tomto krásným večeru mám chuť pokračovat víc radikálně! Jdu si číst a na celou kabelovku jim s..u!
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Autor Smankote, ja jsem tak rad, ze existuje ten internet a clovek si nepripada sam jako uplny debil. Stranky UPS - Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC. Jenom TV za 600, to zacina byt jako zly sen. edit: navic netusim, proc mi polaci porad (nejen dnes) hlasi no access. Sakra, vzdyt v Ostrave jsou volne v lufte. Tak proc zakodovane. - - - CA modul OVA
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Praha Bohnice - uz od 6.12 bojuju s nepravidelnymi vypadky, UPC hazi chybu na CA modul, ale asi evidentne je problem jinde.
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Pry je nejaky problem se serverem pro DVB-C, takze to postihlo celou republiku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Brno - jih, stejný problém ccr od 19:30 hod neustálé výpadky jednotlivých kanálů, později komplet výpadek digitál TV, jede pouze analog, v čase ccr 22:00hod obnovení funkce!!! Snad už napořád!!!
Odesláno 8. prosince 2011 13 let kaon pvr hd se mi resetnul a napis ,, není přístup nebo no av, tak snad se neposr.l, mam už 4ty během měsíce a něco
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Autor Pry je nejaky problem se serverem pro DVB-C, takze to postihlo celou republiku. A na co jsou ty oficialni stranky UPC. Zrovna tuto informaci bych rad uvital, at clovek vi, ze to neni u nej. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.