Odesláno 8. prosince 2011 13 let Asi hodinu a půl mi nejelo vůbec nic. Teď už mi naskočily alespoň volné programy. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 8. prosince 2011 13 let kaon pvr hd se mi resetnul a napis ,, není přístup nebo no av, tak snad se neposr.l, mam už 4ty během měsíce a něco V klidu, píše mi to úplněně stejné hlášky set to není!!!
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Zlín- taky hlásím výpadek signálu. A to jsem si dnes koupil novou TV.
Odesláno 8. prosince 2011 13 let U mne přesně totéž. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Autor Ted uz jede pouze DVB-T. Vse ostatni = Nedostupne sluzby. - - - CA modul OVA
Odesláno 8. prosince 2011 13 let Tak mně Kaon ještě navíc několikrát za sebou napsal "Upgrading channel" a restartoval se...
Odesláno 9. prosince 2011 13 let Milé děti, nic si z toho nedělejte, u mě to samé: "Upgrade channel" a potom serie restartů PVR, nic nepomohlo, ani kompletní vypnutí ze sítě, pak se už vyčerpala moje "politická vůle". Leč alespoň si tvor najde čas na knihu. Snad se to dnes zlepší (- dá-li Bůh a UPC)...
Odesláno 9. prosince 2011 13 let jojo když pominu že u některých není kod a jsou volné,a že se občas seká třeba mtv dance a podobně.co asi koumáci dělají
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.