Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

mám problém s CV 7000 HD - CONAX, fungují všechny kanály, kromě prima cool, love, nova cinema, HD SD, upc express, barrandov, ocko. Po přepnutí na zmíněné kanály se set top box restartuje a to se děje pořád dokola !!! Náskočí obraz na vteřinu a restart. Tovární nastavení nepomohlo. Máte někdo podobný problém ? Díky za odpověď.

Odesláno

Někde se tu psalo o možnosti stáhnutí FW z kmitočtu 163,5 MHz, zkusteto jestli nemaji nějaký novější FW, který teď před vánoci už asi nepustí ofiko do sítě

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ostrava,Nádražní ulice - to samé, začalo mi to dělat i u CZ filmu, a teď už skoro na všech kanálech. Zkusil jsem dát tovární nastavení, naladilo mi to jen 43 tv programů, a restartovává se to úplně na každém. Tak teď jdu zkusit o nové FW na km 163,5. Vivat UPC ! Uráááááááááááááááááááá!

Odesláno

dik moc.... stáhnul jsem FW z kmitočtu 163,5 MHz a pohoda, vše frčí... ještě jednou díky...

Odesláno

Stando, díky moc, zachránil jsi mi rodinou vánoční pohodu.... :lol: vypadá to, že nový FW problém restartů odstranil....

Odesláno

Taky potvrzuji - aktualizce na frekvenci 163,5 MHz - V 1.28 z 6.prosince, a problémy s vypadáváním zvuku a kostičkováním přestaly. Doufejme že na dlouho.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague