Odesláno 9. prosince 2011 13 let Před chvílí jsem zapnul STB,automaticky proběhl channel upgrade a najednou z pozice 102 zmizelo SPEKTRUM HD a nasunulo se tam DISCOVERY HD. Nevíte o tom někdo něco? Díky Petr ...už je to odstraněno!!! Upraveno 9. prosince 2011 13 let uživatelem Petr Dostál
Odesláno 9. prosince 2011 13 let Já mám Spektrum HD pořád stejně. Edit: tak nemám, po přepnutí mi taky už zmizel Upraveno 9. prosince 2011 13 let uživatelem Návštěvník Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 9. prosince 2011 13 let Potvrzuju stejny problem na Kaonu, ale uz se to resi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. prosince 2011 13 let Tak uz by to melo byt OK, staci prepnout na Discovery a Spektrum HD by melo naskocit zpet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. prosince 2011 13 let tak na pul některé jdou volně ))) některé se sekají třeba mtv dance...........................
Odesláno 10. prosince 2011 13 let 2 Jardos: Pokud se tady hovořilo o Spektrum HD , co s tím má společného MTV Dance? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.