Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Myslím, že někdy od konce prázdnin

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak nevim, jaka je to akce, ale dneska zacal Travel hlasit, ze je sifrovan. Ostatni zustaly funkcni.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Mě to spíš připadá trochu jinak, ale možná se mýlím. Není to moje parketa. :)

Jako by byly označené jako "kódované" mají symbol "$", ale to šifrování tam chybí. Proto to funguje bez karty.

Jinak mi dorazil email s avízem akce:

Užijte si skvělé Vánoce se třemi programy FilmBox = FILMBOX PLUS, FILMBOX Family, FILMBOX HD.

Všem klientům digitální televize spustíme tyto tři programy zcela ZDARMA od 24. 12. do 26. 12. 2011.

Odesláno

To jsem zvědavý, co pustí nám, co platíme maximum a jsme dlouholetí věrní zákazníci. Tahle politika UPC je úplně zvrácéná, a není divu, že nemohou kupovat kvalitní zařízení a rozšiřovat nabídku hlavně v HD. ............ hlavně, že nám nacpou ruský kanály, které jsou logicky za facku, protože ten ideologický náboj v nich se bohatě zaplatí později - a bude to hodně drahý špás.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Ja spis tipuju, ze v pristim roku budou zase nejake zmeny?

Prisel mi email, ze si muzu prikoupit za 96Kc? viasaty, axn a jeste cosi (mam to na sichte).

Vzhledem k tomu, ze viasaty ted jedou, tak cekam, co zas bude.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Nic nám nepustí.

Mám balíček "Extra" za 39,- a taky mi 15. prosince přišla nabídka na "Plus" v akci za 96,- na 5 měsíců.

Mám balíček "Filmbox Extra" a přišel mi 17. prosince ten dáreček na vánoce. :)

Prostě marketing UPC nesleduje, zda náhodou nabízí klientovi to, co klient už dávno má.

Spíš se těším, že nám ten Filmbox pustí v DVB-T, jako minule HBO. :)

Odesláno
Myslím, že někdy od konce prázdnin

Dneska šlo volně všechno kromě HD programů a Viasatů.

Odesláno

Včera jsem se tu dočetla jak to funguje na volno a byla to pravda. Skoro všechny programy byly volně přístupné bez karty. Paráda! A dneska už ne! To jsem si to moc neužila :-(

Odesláno

Ano potvrzuji. Včera bylo všechno uvedeno do normálu :(:mrgreen:

Odesláno

To je škoda, nebylo to špatné :-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague