Návštěvník berkas1 Odesláno 11. prosince 2011 Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ahoj, mám internet komfort + a router Asus wl-520gc s nejnovějším firmwarem od dd-wrt. Jenže mám problém s jeho propustností - internet přes něj není rychlejší než cca 40Mbps (stahuji tedy cca 4-5MB/s). Když ale pc napojím přímo tak stahování jede rychlostí až 14MB/s. Přenos souborů v rámci místní sítě jede na plnou rychlost routeru (11-12MB/s), takže předpokládám správně, že router nemá tak velkou propustnost internetu a nezbývá mi nic jiného než koupit nový???? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. prosince 2011 Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Router bude OK, spis je v nem neco spatne nastavene, treba zkus vypnout QoS. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník berkas1 Odesláno 11. prosince 2011 Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 QoS ani zapnuté nemám, zkusil jsem i odstavit firewall a pořád nic:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. prosince 2011 Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 ZKus ho vyresetovat do tovarniho nastaveni a ponastavovat to znovu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník berkas1 Odesláno 11. prosince 2011 Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 nepomohlo, takže předpokládám že už zbývá jenom koupě nového routeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. prosince 2011 Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Nemyslim, zkus si s tim nastavenim jeste pohrat, treba UPnP zkus vypnout. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David2 Odesláno 14. prosince 2011 Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Měl jsem stejný problém se stejným Asusem. Skončil koupí nového Linksysu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. prosince 2011 Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Nebo zkusit jiny FW. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník europoint Odesláno 21. února 2012 Sdílet Odesláno 21. února 2012 Zcela totožný problém se stejným routrem jsem řešil dva měsíce. Nepomohlo nic - je to stařeček, taková propustnost tam zřejmě není. Stejně jako před třemi lety, kdy jsem toto řešil s routrem SMC jsem to teď vyřešil koupí nového routeru a to ASUS RT-N12B1 - za ty peníze dokonalá volba. Funguje to perfektně. S Nkovou síťovkou dosahuji plné rychlosti (Komfort 60) nejen přes lan ale i přes wifi, nemluvě o množství nových funkcí co má k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.