tramin Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Hlavně že komunisti byli tolerantní k jiným názorům,že?S tebou nemá cenu diskutovat na toto téma,já končím. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3068-ze-zased%C3%A1n%C3%AD-rrtv/page/3/#findComment-48617 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Ještě že už není cenzura. Myslím, že novodobí cenzoři by se ale našli. Ale je to mimo téma. Abych se vrátil k tématu, balíčky s cizojazyčnými programy by mohly oslovit asi jen úzce vymezené skupiny diváků. Např. cizince pobývající u nás, zájemce o jazyky a další. Myslím, že jen minimum by jich mělo zájem o nějaké politické zprávy. Možná by se našly i sportovní programy z daných lokalit. Nevím ale kolik by to reálně bylo lidí, nikomu se nechce moc platit navíc. tramin: nevím proč ze mne chcete dělat komunistu, užil jsem si své. Nebyli tolerantní k jiným názorům, stejně tak za Hitlera. To je snad jasné. Sledovat např. vývoj v obou částech Německa / měl jsem obě televize/ bylo velmi zajímavé. Neohrabanost komunistické propagandy byla zcela zjevná. Jenže v NDR na to nikdo nedal a každý si informace sehnal velmi lehce. Zajímavé je sledovat současné dění z různých zdrojů. Pokud to někoho zajímá /jako třeba mne/, potřebuje ovšem mít autentické zdroje informací. Dnes je na to výborný internet. Denně "projíždím" značné množství zpravodajských serverů. Zajímavý je např. rozdílný přístup k některým problémům EU v jednotlivých zemích, rozdílný vývoj v postsovětských republikách, arabské revoluce atd. Pokud vás zahraniční politika a dění zajímá, musíte mít podrobné informace. Tak asi tak. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3068-ze-zased%C3%A1n%C3%AD-rrtv/page/3/#findComment-48619 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.