Přejít na obsah

Ze zasedání RRTV

Doporučené příspěvky

Ještě že už není cenzura. Myslím, že novodobí cenzoři by se ale našli. Ale je to mimo téma. Abych se vrátil k tématu, balíčky s cizojazyčnými programy by mohly oslovit asi jen úzce vymezené skupiny diváků. Např. cizince pobývající u nás, zájemce o jazyky a další. Myslím, že jen minimum by jich mělo zájem o nějaké politické zprávy. Možná by se našly i sportovní programy z daných lokalit. Nevím ale kolik by to reálně bylo lidí, nikomu se nechce moc platit navíc.

tramin: nevím proč ze mne chcete dělat komunistu, užil jsem si své. Nebyli tolerantní k jiným názorům, stejně tak za Hitlera. To je snad jasné. Sledovat např. vývoj v obou částech Německa / měl jsem obě televize/ bylo velmi zajímavé. Neohrabanost komunistické propagandy byla zcela zjevná. Jenže v NDR na to nikdo nedal a každý si informace sehnal velmi lehce. Zajímavé je sledovat současné dění z různých zdrojů. Pokud to někoho zajímá /jako třeba mne/, potřebuje ovšem mít autentické zdroje informací. Dnes je na to výborný internet. Denně "projíždím" značné množství zpravodajských serverů. Zajímavý je např. rozdílný přístup k některým problémům EU v jednotlivých zemích, rozdílný vývoj v postsovětských republikách, arabské revoluce atd. Pokud vás zahraniční politika a dění zajímá, musíte mít podrobné informace. Tak asi tak.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3068-ze-zased%C3%A1n%C3%AD-rrtv/page/3/#findComment-48619
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...