tomus Odesláno 9. ledna 2012 Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Takovy operatorky by meli poslat domu, kdyz nevi ani zakladni informace o sluzbach. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 10. ledna 2012 Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Takových tam nejspíš pracuje víc. Pamatuju si, jak jsem jim psal dotaz přes kontaktní formulář, jen abych měl od nich oficiálně potvrzené náležitosti a ceny k případnému přechodu na jinou kombinaci služeb. V odpovědi byly zmíněny nesmyslné platby (poplatky) navíc. Proto jsem poslal další dotaz, zda-li je vše opravdu tak, jak píší v odpovědi. Přišel další email, kde byly některé poplatky a skutečnosti uvedeny správně. Tj. na informace od KC se příliš spolehnout nedá. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 10. ledna 2012 Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Přijde až zítra, ale rychlost se trochu změnila již dnes. Edit: Stahuje to asi 8MB/s a odesílá 1,3MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 11. ledna 2012 Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Vše vypadá bez problému: Teď se jdu zkusit pohrabat v tom modemu (skrýt SSID, nastavit povolené MAC adresy, atd...). Jsem amatér, tak se asi ještě na něco poptám, to ale asi už v jiném vlákně. Zatím díky... R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 11. ledna 2012 Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Co je to za mánii, to skrývání SSID, k čemu je to dobré? Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 11. ledna 2012 Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já ještě nevim, dělaj to všichni - tak to dělám taky Co bych si tam měl teda mimo základní nastavení nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. ledna 2012 Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 dělaj to všichni tak sem asi úchyl... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 11. ledna 2012 Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Slamb: Já teda asi taky. I když už jsem viděl takové SSID, že já úchyl určitě nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2012 Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Odhalit i skrytý SSID je hračka, takže nějaký skrývání je naprosto zbytečná snaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. ledna 2012 Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Cituji clanek z jednoho serveru u Wi-fi: Skrývání SSID: doporučuji neskrývat, když o vás sousedi nebudou vidět, budou váš kanál považovat za neobsazený a nastaví si ho na svém zařízení a budou vás rušit. Pokud vám někdo bude tvrdit, že je to bezpečnější, nevěřte mu. Je to pověra, která se táhne od dob, kdy ještě neexistovalo šifrování WPA / WPA2. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.