Návštěvník Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Jen tak pro zajimavost co jsem tu ted nameril na modemu ja.Zitra jdu volat na UPC at sem nekoho poslou a posteluje zesilovac ve venkovnim rozvadeci, internet jeste jede vpohode ale analogova tv uz pekne sumi, na vstupu do domu jsem nameril -4 dBmV a SNR 35 dB, coz je jeste vpohode, ale dalsich 10 metru koaxu + koncova zasuvka UPC udela dalsich -10 dB, za ni rozbocovac k tv (-8 dB) a dalsich 10 m koaxu a je skoro po signalu. [attachment=0]signal.JPG[/attachment] S tím tě pošlou do pr de le, napíšou ti, že hodnoty jsou dle normy a šmitec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 1) před 5 lety jsem dostal od UPC asi za 30tý urgenci technika, který doslova cituji řekl "signál je příliš vysoky" a dal mi do modemu tlumič signálu a pak vše jelo jak má!!!! takže to vím ze zkušenosti!!!!!2) vidím, že toto forum je pouze pro dementy co dokazijen urazet - nevim, cos měl před pěti lety za hodnoty, ale nic to nemění na skutečnosti, že 40 dB je (v roce 2012, letos, tento rok) naprosto v pořádku - no já to vidim, přesto se tě nesnažim nijak omezovat ani vyhazovat a beru tě takovýho, jakej seš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 to mi připomnělo jednu slavnou nahrávku podávám trestní oznámení na tebe chlapče! mám printscreeny a jdu na policii ČR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Už mám vás všechny tak akorát tak dost! Jdu na polici podal trestní oznámení! Tato stránka je plná pomluv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Boze, uz at ty prazdniny skonci... Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 před 5 lety jsem dostal od UPC asi za 30tý urgenci technika, který doslova cituji řekl "signál je příliš vysoky" a dal mi do modemu tlumič signálu a pak vše jelo jak má!!!! takže to vím ze zkušenosti!!!!! vidím, že toto forum je pouze pro dementy co dokazijen urazet Pane Inženýre, pletete si jabka a hrušky, útlumový článek se za modem dával v případě, že byl vysoký signál v dopředném směru, ale tady poukazujete na zpětný směr (který je mimochodem v pořádku) nebo na SNR a to jste potom úplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpetr Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Dobrý den, již téměř 2 měsíce se potýkám s problémem pomalého internetu. Původně jsem měl 25Mbit a začalo to zlobit, nahlásil jsem poruchu ale protože jsem si říkal že to možná bude modemem tak jsem přešel na 60Mbit. Technik přinesl modem, a protože byla zároveň hlášena porucha, tak provedl kontrolu kabeláže, vše bylo u mě v pořádku a najelo to na těch cca 60. Po 14 dnech zase, problémy, nejelo to, znovu jsem nahlásil problém, operátor mi potvrdil že vidí ztrátovost paketů a poslal mi domů znovu technika, ten provedl kontrolu a znovu bylo u mě vše v pořádku. Poruchy se střídají, třeba 3 dny to nejde, pak zase 2 dny jede skoro těch 60, pak zase 2 dny nejede. Mám zapojený router, ale ten i odpojím a vše stejné. Včera mi modem nenajel skoro 5 hodin, pořád se restartoval a blikala kontrolka online, večer to najelo asi na 10Mbit. Dneska to nejde zase skoro vůbec, přikládám obrázky, jestli to bude někomu jasné v čem může být problém. U mě v kabeláži určitě problém není a volat na infolinku aby mi sem posílali technika potřetí mi přijde zbytečné. Co radíte. Děkuji http://imageshack.us/photo/my-images/843/net1y.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/198/net2b.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/21/net3z.jpg/ Citovat Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Ztraty paketu tam jsou, ale signal je jeste v norme. Zkousel jsi pripojit jine PC ? chova se to stejně ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpetr Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Jo zkoušel jsem i noťas a je to to samé bohužel, s routerem, bez něho, přez wifinu, přez lan. Je to jenom ten modem bez intgrované wifiny. Někdy je dokonce na modemu aktivní pouze kanál 1 a ne všechny 4 a to pak net nejede vůbec. Kdyby to jelo aspoň těch 10M tak je mi to celkem jedno, ale jelikož se připojuju VPN do práce odpoledne tak 0,5M rychlost je nepoužitelná. Citovat Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Pak už zbývá jen si objednat technika u UPC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.