flacek Odesláno 20. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Zdravím všechny, chci se jen utvrdit že jě někde chyba mezi router x modem. Začalo to dělat z ničeho nic, internet jednou jde naprosto v pohodě a v zápětí začne být razantně pomalý. Jinak router je TL-WDR3600 a modem Ubee EVM3206. V routeru je vše vyplé jako firewall apod, IP mám na pevno. Nevím co jiného bych v něm měl nastavit. Začalo to dělat od soboty do té doby to bylo v pohodě. Před cca měsícem to bylo podobné to tu byl technik a v rozvodně mi píchnul jinam, že tam byl velký útlum. Pokud si dám z PC klasicky ping na 172.23.1.1 tak je bez ztráty. Díky za radu nebo informaci, kam dál mám koukat. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 aktuální firmware je přítomen? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Ano ale bez vysledku. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk 2 Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 .... V routeru....., IP mám na pevno.... upc nema pevnou ip mozna je chyba v tom ze ji mas napevno ja mam nastaveno v routeru Dynamic IP vse jede ok kdyz dam static ip nejede nic a dela to co popisujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Asi jsme se špatně pochopili. WAN mam DynamicIP kde si načítá věci z modemu. LAN mám pak klasicky pevné IP pro PC v bytě. Tam by snad problém být něměl. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) ]no to zalezi na zarizeni ..je mozne ze se ti to mlati mezi sebou Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Prvorade to otestuj bez pouziti routeru, jinak nezjistis kde je problem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 23. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Takže problém asi vyřešen. Nedalo mi to..zavolal jsem na UPC, s technikem jsme chvíli testovali až mě upozornil, že by to mohl dělat Avast. Popravdě jsem si myslel o jeho radách své ale zkusil jsem ho odinstalovat, technik měl ale asi pravdu. Pravděpodobně to začalo dělat po nějaké aktualizaci, jinak si to nedovedu vysvětlit. Nyní na zkoušku AVG a zatím vše jede v pohodě. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 na zkoušku AVG nebylo by lepší zkoušet něco, co budeš pak dlouhodobě používat? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 24. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 No bohuzel nevim jakou jinou free nahradu. Nejak extreme nebezpecne na net nelezu tak snad AVG bude stacit, pripadne casem zkudim opet Avasta. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk 2 Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.