Návštěvník Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Děkuji oběma za srozumitelné informace. Yabako uvádíte, překlopit pevnou na paušál za 1,-Kč? V ceníku takový tarif nikde nevidím, nejnižší je za 25,-Kč. Předpokládám, že tento tarif nabízejí za předpokladu, že pevnou budu rušit (retence), a Vy to máte jak? Přístroj máte od UPC doma ladem nebo jste ho vrátil a používáte kompatibilní s VOIP? V každém případě bych ten jejich přístroj vrátil i tak, ať mám od něj pokoj. Když se dívám na nabídku IP telefonů, v zajímavé a dostupné cenové hladině, tak jiný jsem ani nenašel. A cenově stojí stále stejně (o této variantě přemýšlím cca 2 měsíce, rád bych to teď zrealizoval). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ano, 1Kč paušál - retence. Základnu Gigaset A510IP je možné zapojit nejen jako IP telefon, ale i jako běžný telefon - do routeru zapojit jak do LAN portu tak paralelně i do phone zdířky. Původní telefon UPC můžete vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Děkuji oběma za srozumitelné informace. Yabako uvádíte, překlopit pevnou na paušál za 1,-Kč? V ceníku takový tarif nikde nevidím, nejnižší je za 25,-Kč. Předpokládám, že tento tarif nabízejí za předpokladu, že pevnou budu rušit (retence), a Vy to máte jak? Přístroj máte od UPC doma ladem nebo jste ho vrátil a používáte kompatibilní s VOIP? V každém případě bych ten jejich přístroj vrátil i tak, ať mám od něj pokoj. Když se dívám na nabídku IP telefonů, v zajímavé a dostupné cenové hladině, tak jiný jsem ani nenašel. A cenově stojí stále stejně (o této variantě přemýšlím cca 2 měsíce, rád bych to teď zrealizoval). Telefon za kačku mám od prvopočátku a přístroj jsem od UPC nikdy neměl. Pro tebe je volba třeba tato: https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... et-a510-ip a máš to i s možností připojení tý pevný linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Takhle to mám taky, kdysi sem zrušil pevnou od O2 a pořídil UPC telefon za korunu. Když ceny volání všude kolem klesaly a UPC stéle drželo několikakorunové minutové sazby, tak sem pořídil A510 IP a založil Odorik, UPC telefon za korunu sem si nechal kvůli příchozím hovorům a volání v síti UPC zdarma, jinak vše přes Odorik. Pro UPC telefon je základna A510 spojena s UPC modemem telefonním drátem, pro VoIP je zapojena ethernetem přes router do internetu. Zásadní výhoda je, že nabíječka není součástí základny, tj. základnu je možno dát do technického prostoru k modemu a routeru a dobíjecí stojánek kamkoliv jinam. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2016 Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dobré odpoledne přátelé, obdržel jsem písemné přijetí výpovědi PL, zkoumal jsem ceník http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf ostatní poplatky, sekce http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/obec ... -zarizeni/ ohledně pojištění zásilky, na kolik mám pojistit ten telefon? Dle mě Smluvní pokuta zařízení 2000/5000 nespadá na telefonní přístroj (wifi modem si ponechám na internet), v ceníku je cena telefonního přístroje 503, tak předpokládám, když to pojistím na 600Kč, tak to bude stačit, co myslíte? Nabídka nebyla žádná, což mě nijak zásadně nevadí. S internetem jsem spokojen, cena 299Kč měsíčně včetně wifi modemu mě vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 13. února 2016 Sdílet Odesláno 13. února 2016 Doporučený balík České pošty je automaticky pojištěn na částku 680 kaček, což by mělo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2016 Sdílet Odesláno 13. února 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2016 Sdílet Odesláno 17. července 2016 Zdravim, mam novy telefon GIGASET A510IP a internet od UPC SK, su povinny v UPC / daju mi udaje potrebne na nastavenie-konfiguraciu telefonu aby som nemusel platit UPC za telefonovanie, ale len za internet ? Musim mat "specialny" internet ? Som uzivatel bez velkych znalosti IT, pls HELP ked mozete, dakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. července 2016 Sdílet Odesláno 17. července 2016 A jakou pevnou linku používáte? Pokud od UPC, tak budete muset platit dál i za telefon. Pokud máte telefon přes "voice over IP" tak si musíte nastavit ten GIGASET podle doporučení voip operátora Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. července 2016 Sdílet Odesláno 17. července 2016 UPC neprovozuje klasickou VoIP telefonii, musite si najit nejakeho jineho VoIP operatora, u nej se zaregistrovat a nastavit telefon podle jeho parametru, internet budete mit normalne od UPC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.