Odesláno 25. prosince 2011 13 let Zdravím, mám problém se sledováním streamů na Twitch.tv Zdá se mi že UPC to nějak blokuje, protože když použiju jiný internet tak to jde uplně v poho, ale když jedu na UPC internet tak to prostě nejde. Nevíte co s tím?
Odesláno 26. prosince 2011 13 let Jako ze videa nejdou prehrat vubec, nebo se trhaji ? zkus to upresnit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. prosince 2011 13 let Mám tam zobrazený buď black screen, vidím že svítí světýlko live, ale nevidím stream nebo ta mám tento error.
Odesláno 26. prosince 2011 13 let Přišel jsem na to že když ntb na kterém to nejde připojím k druhému internetu (který máme doma a bude se rušit), tak to jde úplně v pohodě. Dále jsem zjistil, že když ntb zapojím do routeru současného internetu a odpojím wifi router který tam normálně je, tak to jde taky v pohodě. Když teda připojím normálně wifi router, tak na všech PC zapojených to jde, jenom zase na mojem ntb nejde. Tak samo to nejde ani když ntb připojím přes wifi. Fakt nevím kde je chyba, jestli je něco blbě v routeru, nebo v PC. Nemáte někdo nějaký nápad nebo zkušenost? Dik Odpovědět
Odesláno 26. prosince 2011 13 let Jediny co me napada ze by ten PC mohl mit blokovany pristup skrz IP adresu, takze si ji zkus zmenit, navod mas zde: kb.php?a=6 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. prosince 2011 13 let Nevím jestli to bude zrovna IP adresou, když na druhém PC to jede úplně normálně. Takže nevím, ale už mě to štve.
Odesláno 27. prosince 2011 13 let Dále na co jsem přišel, že mi to dělá jenom u některých streamů. Takže už fakt nevím kde je chyba.
Odesláno 7. září 2015 9 let Dobrý den mám problém z twitch.tv. Nejde mi ani načíst pořád načítá nevíte co s tím prosím? děkuji.
Odesláno 7. září 2015 9 let Příliš málo informací. Takhle je to na křišťálovou kouli. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.