Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

řeším jednu zapeklitou věc. Považuji se za přiměřemě vzdělaného člověka s PC + DVB-T + DVB-C a prostě se v tom marně vrtám. Až seženu nějaký jiný kabel, bude to poslední věc co jsem ještě nezkusil. Ale k věci:

Od 24.12.2011 mě vypadává, resp. kostičkuje obraz TV Nova (SD) v DVB-C. Mám UPC standard, Sony Bravii s Conax modulem a kartou. Skoro 3 roky OK. A teď jen a pouze Nova se občas obraz sekne (+ zřídka tv vyhodí i EPG info kanálu jako kdyby ho právě naladila) a zas jede dál. V diagnostice tv signál plný i během záškubu. Ostatní kanály i ve stejném mupltiplexu OK. Zkoušel jsem klasiku - vyp/zap všeho včetně kabel. modemu na inet, odpojovat, zapojovat postupně, nic.

Kdyby mě škubal celý mplex, chápu a hledám poškozený kabel/konektor či rušení, ale proč jen Nova (SD)? Jinak Inet také jede OK.

Uvítám jakékoliv tipy. :diky

Upraveno uživatelem Miko

Odesláno

Určitě to s největší pravděpodobností začlo ve večerních hodinách. Jen tak mě napadlo: copak si sousedé k vánocům nadělili za elektroniku, která funguje na nějaký ten bezdrát? .... jak říkám, jenom mě to napadlo (nemusí to tak být - ale i může)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

bohužel nevím přesně kdy to začalo, ale to mě také napadlo. Ale nesedí mě ovlivnění jediného kanálu na celém multiplexu, který je na stejné frekvenci.

No, naneštěstí už nemám přístup ke spektráku :-(

Odesláno

Také jsem to zjistil. Při hodně rychlých pohybech.

Odesláno

Potvrzuji! U mne to nekostičkuje, pouze se obraz občasně opakovaně jakoby zadrhne. Začlo to 24.12.2011 a sestava Conax + Sony Bravia (KDL-32S3000 cca 3 roky). Děla to jenom na Nově z DVB-C, vytažení karty nepomůže, z DVB-T po kabelu UPC i z vlastní antény je to v pořádku.

Odesláno

díky! gameguru za potvrzení, že mě možná nehrabe :) ano - spíše je to jak píšeš zadrhnutí.

Odesláno

Taky díky Miko, nahlásil jsem to telefonicky na UPC - neví, ale předá technikům. Doporučuji udělat to samé.

Odesláno

Hm, zírám - přijdu domů z práce a Nova už je opět v pořádku.

Odesláno

potvrzuji, Mrazík bez záškubů (tedy v obraze) :)

Odesláno

Mě včera stávkovala Nova Cinema. Hlavně ve večerních hodinách, kolam 22 hod. Pouze Nova Cinema. Bylo patrné kolísání úrovně kvality a síly signálu, padalo to k 5%, a docela to kostičkovalo...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague