Přejít na obsah

Nova (a pouze Nova) zadrhávání obrazu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Miko

Ahoj,

řeším jednu zapeklitou věc. Považuji se za přiměřemě vzdělaného člověka s PC + DVB-T + DVB-C a prostě se v tom marně vrtám. Až seženu nějaký jiný kabel, bude to poslední věc co jsem ještě nezkusil. Ale k věci:

Od 24.12.2011 mě vypadává, resp. kostičkuje obraz TV Nova (SD) v DVB-C. Mám UPC standard, Sony Bravii s Conax modulem a kartou. Skoro 3 roky OK. A teď jen a pouze Nova se občas obraz sekne (+ zřídka tv vyhodí i EPG info kanálu jako kdyby ho právě naladila) a zas jede dál. V diagnostice tv signál plný i během záškubu. Ostatní kanály i ve stejném mupltiplexu OK. Zkoušel jsem klasiku - vyp/zap všeho včetně kabel. modemu na inet, odpojovat, zapojovat postupně, nic.

Kdyby mě škubal celý mplex, chápu a hledám poškozený kabel/konektor či rušení, ale proč jen Nova (SD)? Jinak Inet také jede OK.

Uvítám jakékoliv tipy. :diky

Upraveno uživatelem Miko
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3090-nova-a-pouze-nova-zadrh%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD-obrazu/
Sdílet na ostatní stránky

Určitě to s největší pravděpodobností začlo ve večerních hodinách. Jen tak mě napadlo: copak si sousedé k vánocům nadělili za elektroniku, která funguje na nějaký ten bezdrát? .... jak říkám, jenom mě to napadlo (nemusí to tak být - ale i může)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník Miko

bohužel nevím přesně kdy to začalo, ale to mě také napadlo. Ale nesedí mě ovlivnění jediného kanálu na celém multiplexu, který je na stejné frekvenci.

No, naneštěstí už nemám přístup ke spektráku :-(

Návštěvník gameguru

Potvrzuji! U mne to nekostičkuje, pouze se obraz občasně opakovaně jakoby zadrhne. Začlo to 24.12.2011 a sestava Conax + Sony Bravia (KDL-32S3000 cca 3 roky). Děla to jenom na Nově z DVB-C, vytažení karty nepomůže, z DVB-T po kabelu UPC i z vlastní antény je to v pořádku.

Návštěvník mir69

Mě včera stávkovala Nova Cinema. Hlavně ve večerních hodinách, kolam 22 hod. Pouze Nova Cinema. Bylo patrné kolísání úrovně kvality a síly signálu, padalo to k 5%, a docela to kostičkovalo...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...